Kam investovat 1 mil. - podruhé

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod saabik 10. 11. 2011 21:46

vpe píše:
komorous píše:Ja kampeličkám taky nevěřim (i když mě všichni přesvědčují, že jsem paranoidní).

A jaká je pravděpodobnost, že tě podvede manželka a že tě podvede kampelička? :-D

-- 10. 11. 2011 17:54 --

Nemy_bobes píše:Ač jsem si u J&T pořídil pobyt v Tatrách, tak se nyní kloním k tomu, že je za moc důvěryhodnou skupinu nepovažuji. Četl jsem si na slovenských stránkách něco z jejich historie a už několikrát vyrobili pěknou ztrátu (např. několik miliard na nákupu akcií Unipetrolu), mají dost nepřehledný propletenec firem a dosti kreativní účetnictví - např. http://knazeje.blog.sme.sk/c/205778/Kre ... ictvo.html

Takže do Tater pojedu a příště si rozmyslím, jestli k nim zase něco dám. Holt jsem se taky nechal nachytat na marketing :-[

...a jak tě to reálně může poškodit, to jejich kreativní účetnictví? Jakkoliv se nebudu J&T zastávat, tak fakt, že se mi nelíbí vnitřní fungování České pošty neznamená, že službu nevyužiji, natolik dogmatik nejsem.

napriklad tak, ze u J&T je prumernej zustatek uctu daleko prevysujici pojisteni vkladu... ;-)
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod fanes64 10. 11. 2011 23:01

Je také možnost investovat do stálých věcí-nemovitostí.Napište na sebe kontakt a můžeme vše probrat. Když by se Vám nabídlo 10% ročního zhodnocení...Co Vy na to?
fanes64
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 10. 11. 2011 23:33

Tady je kontakt... polib.mi.*****@spam.cz
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 11. 11. 2011 01:37

saabik píše:
napriklad tak, ze u J&T je prumernej zustatek uctu daleko prevysujici pojisteni vkladu... ;-)

Poskodit? To je pokus o vazne minenou odpověd anebo o vtip?
vpe
Poslední varování

Předchozí stránka