Housing-Invest (16% p.a.)

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod lemming 7. 12. 2010 16:54

Nemy_bobes píše:Finta jak obejit zasatavu neni, ale jsou finty jak prodat nemovitost ve verejne drazbe pod cenou.

Jo, teď jsem si vzpomněl na jednu, o které mi vyprávěl kamarád, co se kolem realit trochu ochomýtá: Vlastník uzavře nevypověditelnou nájemní smlouvu na nemovitost za směšný peníz na hodně let dopředu (s někým, s kým je domluven). Pak jde nemovitost do dražby, koupí ji za směšnou cenu ten kdo ji má pronajatou (nikdo jiný do toho nepůjde), zástavce utře nos a původní majitel se s nájemcem rozdělí o "výdělek".

Nemy_bobes píše:U HI neses riziko, ze pujcujes na navrh na vklad zastavniho prava a ne az na zapis. To je rizikovejsi.

To ano, ale banky půjčují retailu - pravděpodobnost toho, že narazí na podvodníka jsou malé a pokryjí to z ostatních obchodů.

Nemy_bobes píše:A hypoteky nejsou bezrizikove, Americani a Irove by mohli vypravet ....

To ano, to byl extrémní případ. A tam hraje velkou roli i to, že když v US dražba nemovitosti nepokryje jistinu, má smůlu banka a dlužník je čistý. Tady má smůlu dlužník - musí to doplatit on.
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod doman16 7. 12. 2010 22:43

Nemy_bobes píše:Finta jak obejit zasatavu neni, ale jsou finty jak prodat nemovitost ve verejne drazbe pod cenou.
U HI neses riziko, ze pujcujes na navrh na vklad zastavniho prava a ne az na zapis. To je rizikovejsi.

A hypoteky nejsou bezrizikove, Americani a Irove by mohli vypravet ....

A to nejde to zástavní právo udělat tak, aby se v případě nesplácení nemovitost převedla na mě? žádný prodávání .......

Díky

Jo a ještě, ono kdybych tu smlouvu s HI sepisoval se svým právníkem tak si myslím, že by tyto rizika se dali eliminovat

Nicméně stejně jsem spíš zvědav co s touto společností bude do budoucna ... asi není kam spěchat :-)
doman16
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lemming 8. 12. 2010 07:58

doman16 píše:A to nejde to zástavní právo udělat tak, aby se v případě nesplácení nemovitost převedla na mě? žádný prodávání .......

Možná ano. Ale i tak bys měl nemovitost, ale na dloooouhou dobu pronajatou za malé peníze. Tak co s ní...
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod doman16 8. 12. 2010 15:43

A tohle nijak už ošetřit nejde? Vystěhovat ho asi nemůžu že :-)
doman16
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Nemy_bobes 9. 12. 2010 20:07

Do zástavní a úvěrové smlouvy dáš prohlášení dlužníka, že na zastavované nemovitosti neváznou žádná břemena ani skryté závazky a dlužník se zavazuje, že nemovitost nezatíží po dobu trvání zástavní smlouvy žádným závazkem.

Pokud se dlužník vytasí s nájemní smlouvou, jsou jen dvě možnosti:
- smlouva je antidatovaná a tudíž neplatná
- dlužník zatajil věřiteli při poskytování úvěru nájemní smlouvu a může jít bručet za úvěrový podvod, navíc se tím nezbavuje povinnosti v budoucnu splatit úvěr, penále a vzniklé škody

Ano, bude-li to zločinec, ochotný se do konce života schovávat před věřitelem a riskovat basu, může se tě pokusit takto odrbat.
Nemy_bobes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Housing Invest 13. 12. 2010 08:46

HI zdraví chataře :-)

upřímně jsem potěšen počtem příspěvků komentující náš projekt, z tohoto soudím, že přinejmenším zaujme. Jsem připraven odpovědět všechny Vaše dotazy a na leden plánujeme
společné setkání HI a zájemců o investování u nás, kde bychom zodpověděli všechny Vaše dotazy.
Housing Invest
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod doman16 15. 12. 2010 17:43

Housing INVEST:
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, když zastavíte danou nemovitost, tak s nemovitostí nemůžete manipulovat, tak na čem chcete vydělat? Neměli byste přepsat Váš web kde říkáte že budete levně nakupovat a obratem prodávat? Neni to spíš tak že to půjčíte dál za 15% a více? Díky!
doman16
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Housing Invest 17. 12. 2010 08:56

doman16 píše:Housing INVEST:
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, když zastavíte danou nemovitost, tak s nemovitostí nemůžete manipulovat, tak na čem chcete vydělat? Neměli byste přepsat Váš web kde říkáte že budete levně nakupovat a obratem prodávat? Neni to spíš tak že to půjčíte dál za 15% a více? Díky!

Dobrý den,

máte pravdu, že dané nemovitosti zastavujeme ve prospěch našich investorů. Nemáte pravdu v tom, že se nedá manipulovat se zastavenou nemovitostí, jelikož zástava v případě prodeje přecházi s nemovitostí.

Vykoupené nemovitosti ihned nabízíme do prodeje.Ve chvíli, kdy máme kupce na již zastavenou nemovitost, nabízíme investorovi náhradní nemovitost pro přesun zástavy. Pokud investor akceptuje novou zástavu jako adekvátní zajištění, podepisujeme novou zástavní smlouvu a po zavkladování nové zástavy nám investor vydává doklad pro stažení původní zástavy. K tomuto může dojít i 3x během jednoho roku...

Další možný způsob je zástava na nemovitosti klienta, jemuž půjčujeme prostředky, tam se
celé zajištění chová stejným způsobem.

S pozdravem
Michal Maťák
Housing Invest
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goldsmith 21. 12. 2010 22:26

Dobrý den, pokud je to opravdu tak, mám zájem o schůzku, kde bych chtěl probrat možnost investice 10 až 15 mil korun.
goldsmith
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod doman16 22. 12. 2010 15:54

Já taky
doman16
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Housing Invest 22. 12. 2010 21:41

goldsmith píše:Dobrý den, pokud je to opravdu tak, mám zájem o schůzku, kde bych chtěl probrat možnost investice 10 až 15 mil korun.

Dobrý den,

jsem rád, že Vás naše nabídka zaujala a přikládám mé kontakty pro sjednání konkrétního termínu jednání.

S pozdravem

Michal Maťák

e-mail: matak@hi1.cz
tel.: 734315940

-- 22. 12. 2010 22:41 --

doman16 píše:Já taky

Dobrý den,

jsem rád, že Vás naše nabídka zaujala a přikládám mé kontakty pro sjednání konkrétního termínu jednání.

S pozdravem

Michal Maťák

e-mail: matak@hi1.cz
tel.: 734315940

-- 22. 12. 2010 22:55 --

Vážení investoři,

V sekci pro investory byla aktualizována naše nabídka o možnost měsíční výplaty výnosů.

S pozdravem

HI
Housing Invest
Kolemjdoucí

Předchozí stránka