Další krize?

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod S474N 5. 8. 2011 11:52

Je opravdu nutne zakladat nova a nova temata, kdyz uz se to tu resi?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Tscar 5. 8. 2011 14:23

Pardon, nejdřív jsem si nevšiml.
Tscar
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jack111 5. 8. 2011 21:57

Docela mě zaujala takhle věta:
hlavní ekonom Patria Finance David Marek. Šanci na návrat krize odhadl na 50 procent.

Lepší házet korunou než se ptát "odborníků."
Jack111
Diskutér

Odeslat příspěvekod technosmazka 6. 8. 2011 06:52

jak to budem resit? drahy kovy se me uz nakupovat nechce >:-(
technosmazka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dave_no 6. 8. 2011 13:06

Je riziko z dlouhodobyho pohledu kupovat akcie?
dave_no
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jan Dvořák 6. 8. 2011 22:03

S&P sebraly USA rating AAA.
Připravme se na velmi zajímavé pondělí.
Jan Dvořák
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod saabik 7. 8. 2011 16:50

no to jsem opravdu zvedavej. kazdopadne cekam az trhy zahucej. ale poradne. ne jen 3% a v mediich pisou pomalu o konci sveta. co budou psat za dva mesice? :mrgreen:
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 7. 8. 2011 18:04

Moc tu hysterii nechápu. My jsme od toho ratingu AAA hooodně daleko a dle mého názoru na něj dávno nemají nárok ani USA (jen to nikdo nedokázal říct). To ale neznamená, že když se na ostatní ekonomické ukazatele někdo v pondělí pořádně bez předsudků podívá, že to nemůže jít řetězovou reakcí do pr...e. Finanční systém stejně připomíná jen pořádně vymakaný domeček z karet. Je otázka, jestli je lepší, aby to spadlo hned nebo se dalších 10-20 let trápit.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 8. 8. 2011 08:56

technosmazka píše:jak to budem resit? drahy kovy se me uz nakupovat nechce >:-(

Na drahe kovy se vykasli, z kovu je ted nejdulezitejsi olovo :mrgreen: :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 8. 2011 09:19

Pockej, za chvili ti ho zakazou :)
hobby.idnes.cz/pribude-postrelenych-ptaku-i-myslivcu-varuji-myslivci-pred-zakazem-olova-1te-/rybareni.aspx?c=A101229_112335_rybareni_mce
Zatim se s tim nesmi strilet jen kachny, ale mozna brzy budes muset mit certifikovane ocelove eurokulky i na lidi :)
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Joezbrna 8. 8. 2011 09:39

Zatímco olovo se potáhne a zůstane ležet v lese, ocel koroduje, zvyšuje kyselost půdy a znehodnotí studny v širokém okolí.
Ocel má mnohem menší hustotu, proto se používají větší broky, které způsobí menší šok, větší krvácení a zvěř tak více trpí.
Jelikož se to osvědčilo, bude se to používat čím dál víc. Řešením by bylo stříbro, má hustotu skoro jako olovo a funguje i na upíry :mrgreen:
Joezbrna
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 8. 2011 10:03

To by se ovsem trochu prodrazilo. Na druhou stranu bys zabil 2 mouchy 1 ranou - byl bys ozbrojen a zaroven mel ulozenou hodnotu v drahych kovech :)
Jen na strileni kachen by se to moc nevyplatilo :)
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod jandaxx 8. 8. 2011 11:10

Můj čuch mi přednedávnem řekl: převeď všechno z akciových fondů do dluhopisů a peněžního trhu. Stejně budeš kupovat byt a zdá se, že se to co nevidět začne srát. A jak je vidět, můj čuch se nezmýlil. Ta částka, kterou bych je dnes prodělal na odkupu vůči té kterou jsem dostal, je docela brutální.
jandaxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tscar 11. 8. 2011 22:14

:D upíři
a co rovnou Stephenie Meyer? .. na to ti stačí dlažební kostka .. nebo dvě, u těhle spamerů si nemůžeš bejt nikdy dostatečně jistej ..
Tscar
Kolemjdoucí

Další stránka