S474N píše:Tak uvolnuju svoje misto, do Jablonce se fakt nepotahnu. Myslel jsem, ze to bude nekde v civilizaci
mikicz píše:do jablonce nejedu, ale kdybys to chtěl předvést v Praze, tak by se zájemců nepochybně našlo dost.
Tohle je bohuzel typicke. Reci plno, ale kdyz ma dojit na skutek - v tomto pripade zvednout zadek a ujet 100 km, tak to najednou nic.
Ja svuj krok udelal tim, ze jsem souhlasil s verejnou ukazkou. Reakce? Prijed k nam.
Shrnuti:
Stranky, kterymi zacala tato diskuse jsou nesmysl. Martingale a podobne nesmysly propagovane kasiny a jejich affiliate nefunguji. Jsou ale systemy, ktere dlouhodobe profitabilni jsou. Jsou zalozeny na tzv. podpurnych sazkach, ktere vyrazne snizuji narocnost zetonu ve hre. Chtel jsem udelat ukazku jednoho takoveho systemu, neni zajem, protoze by se pro to muselo neco udelat - nedejboze vyjet z pupku sveta.
Tim toto vlakno definitivne opoustim. Pokud se najde zajemce o realnou ukazku (ukazku, ne zadne uceni ci lanareni co kdovico), ktery by pote objektivne poreferoval, tak se mi ozvete privatni zpravou.