Ideálním stavem by pro mě byl příjem 30 00 měsíčně... (Ztrátu unesu podle kapitálu - viz. níže.) Do základu budu potřebovat alespoň těch 126 000, které bych měl podle současného stavu být schopen splatit do 2 - 4 měsíců. Pak bych tedy stejně opatrným krokem znovu nahrabal stejnou sumu a splatil dluh. A až bych si nahrabal kapitál, pak ustojím klidně i doporučené minimum - 40% kapitálu... Vzhledem k radám, co mi zde byly dány se mi nezdá tolik nereálné, co vydělávám virtuálně... Jelikož zmíněný server plus500.com funguje tak, jak bylo řečeno... Prošel jsem si každý dokument, každé smlouvy, ostatní podobné brokery - nenašel jsem více, než přehánění v rámci reklami. Ještě dohledávám právní doklady o existenci smluv, které ten server uvádí. Jeden dokument se mi nepodařilo nalézt - "Smluvní podrobnosti". Doufám, že najdu veškeré podklady k tomu, abych se mohl definitivně rozhodnout pro tohoto brokera... Myslel jsem, že mi zde poradíte již se stříbrným podnosem... Jelikož jak jsem psal - nejsem idiot - chci mít v ruce něco, o co se dá opřít, co si mohu nárokovat... Jinak už jsem se definitivně rozhodl - komodita... Budu tento trh sledovat do maturit - rok. + vše co se k tomu najde - zprávy,... Přesně to jsem myslel tím 1 000% jist... Pořád ale nevím, jak nejbezpečněji zajistit ten vstupní kapitál. Minimum jsem stanovil na těch 126 000, což je nejmenší částka, se kterou se mi nejvícekrát podařilo rozjet... Jak píši - sázím na vzestup/pád - vezu se na historii a spekulacích/zprávách. Z toho nejměnšího kontraktu stoupám po 2 - 5 000... S tím, že třeba 3x po sobě jsem šel nejdříve až do - 26 000. Ale nakonec to vytáhnu na 200 000. Pak už si troufnu 2x něco prodat po 100 000. Nejvíce jsem tak prodělal 33 000 a nejvíce vydělal 28 000... S rostoucím kapitálem to je menší a menší riziko - celou dobu se držím v rámci zmíněných pár tisíc... A když mám jo jistotu. tak občas risknu, ovšem jak píši - jak bych měl kapitál...
Ten zprůměrovaný plat 30 000 (čistého) chci právě kvůli pojištění a všem nákladům... (Obávám se jen začátku, kdy nebudu mít volný kapitál...) Dokud nebudu mít dost vysoký kapitál a budu žít sám, budu si bokem splácet něco navíc v rámci 10 000. Na životní minimum mi zbyte dejme tomu 6 000. To je pro mě jako milion na den...

Psychicky jsem na úrovni psychopata... Přesněji mi diagnostikovali Aspergerův syndrom. Doufám, že vše co píši zní jak jsem zamýšlel - nechci vydělat zázračně x miliónů. Chci jen vydělávat tak, jak mi to bylo nadělěno - mozkem... Když se podíváte na definici AS, musíte pochopit. Grafy, statistiky, čísla, seznamy,... To je můj dar - to chci zpeněžit...