-- 1. 11. 2013 13:17 --
:-D jasňačka, ale já nepraciji ani výhledově to nebude u mě vypadat na práci...a aby měl někde řadový zaměstnanec

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
evíkzmercedesa píše:Ale jinak, když jsem minule tu i sklidila posměšky, vím, že si už sem pro radu nemohu zajít, no nic nevadí, budu chodit jinam pro radu, jsou na netu jiné finanční servery, kde se sházejí pokročilí investoři. Já se taky nikomu neposmívám pro jeho nick....
OS píše:Na burze vydělávám přesně 0 Kč. Bez insider informací se na burze vydělat nedá a proto se do toho nepouštím.
czhunter píše:Obvykle doplatíš na hamižnost a obžerství. Akciové trhy rostou bez fundamentů, ty máš radost, hamty hamty, ať mám víc než tamty - a přitom je jasné, že je to jen spekulační bublina. Ale ty chceš vydělat co nejvíc, držet to do poslední vteřiny před pádem, napakovat se. Jenže tu vteřnu před pádem nepoznáš, hup a už jsi za ní.
Kdo chce víc, nemá nic.
No, věnoval jsem asi měsíc "studiu" a od té doby asi 2 minuty denně shlédnutá portfolia. Nejsem si jistý, jestli by mi podnikání při takové časové dotaci vyneslo víc.OS píše:Pořád mi přijde, že kdyby člověk stejný čas investoval do podnikání, získal by daleko více.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků