Finanční roboti - správná volba pro chytré

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod F O R E X 8. 7. 2014 14:47

Už jste slyšeli o finančních robotech? Jedná se o software, který si zájemce připojí ke svému účtu, a ten za něj obchoduje na celosvětovém trhu měnových párů - FOREX a z tohoto obchodování mu robot realizuje zisky. Jde o velmi efektivní nástroj, který minimalizuje riziko, dosahuje dvouciferných výnosů ročně a není náročný na čas uživatele. Jeho pořízení je dosažitelné téměř pro každého - robota si lze pořídit i za úsporu z jedné výplaty a jde touto cestou i pravidelně spořit. Chce to jen vyzkoušet - rád poradím, jak na to.

-- 8. 7. 2014 15:40 --

Doplním jen, že se připojením robotického software k účtu nemusím bát o své peníze. Jednak robotovi dám k obchodování jen tolik peněz, kolik uznám za vhodné a jednak jej mohu kdykoliv odpojit a peníze si vybrat. Já osobně využívám finanční roboty už rok a vybírám si k mé spokojenosti jen zisky. Mnohonásobně překonávám inflaci a nejsem zatížen zbytečnými poplatky. Vše je transparentní a výkonné.
F O R E X
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maaart 8. 7. 2014 16:38

F O R E X píše:už rok a vybírám si k mé spokojenosti jen zisky. Mnohonásobně překonávám inflaci a nejsem zatížen zbytečnými poplatky. Vše je transparentní a výkonné.

To jako chcete tvrdit, že každý obchod je plusový? A co znamená, že nejste zatížen zbytečnými poplatky? To je dost zavádějící.
maaart
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fantucci 8. 7. 2014 19:49

tipuji to na neco typu "peceni holubi do pusy"
Fantucci
Diskutér

Odeslat příspěvekod Jack111 8. 7. 2014 20:23

To uz tu bylo. Kdybych nebyl na mobilu, tak bych to vlakno tu nasel. Ja tak stranku dve zpatky.
Skoncilo to nejakou vymluvou, proc to zrovna nejde.
Jack111
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zdibrid 8. 7. 2014 21:09

F O R E X píše:... a z tohoto obchodování mu robot realizuje zisky. ....

Zřejmě má místo hlavy křišťálovou kouli :-D
Zdibrid
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mariner 9. 7. 2014 16:32

Já myslím, že se jedná o další ukázku filantropického jedince. Nalezl riskuprostý způsob věčného výdělku a chce se o tento ráj na Zemi podělit i s dalšími lidmi, kteří zatím neměli to štěstí.
mariner
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SocPredator 9. 7. 2014 19:21

Filantrop by to sem dal ke stažení zdarma, a nechtěl by půlku výplaty.
Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí
SocPredator
Diskutér

Odeslat příspěvekod FOREX Jeff 15. 7. 2014 09:40

maaart píše:
F O R E X píše:už rok a vybírám si k mé spokojenosti jen zisky. Mnohonásobně překonávám inflaci a nejsem zatížen zbytečnými poplatky. Vše je transparentní a výkonné.

To jako chcete tvrdit, že každý obchod je plusový? A co znamená, že nejste zatížen zbytečnými poplatky? To je dost zavádějící.

Nechci tvrdit, že každý obchod je plusový, ale dle statistiky v průměru tři ze čtyř obchodů. Jde o sofistikovaný software, který i když nemá samozřejmě patent na budoucnost, tak má velmi solidní zhodnocení na dvouciferné bázi p.a. A co se týká poplatků, tak ty jsou realizovány jen ze zisku, nikoliv z objemu vložených peněz, jak je u nás zavedený standard. Poplatek ze zisku je přitom motivující pro obě strany. Pokud by jste chtěl více informací, můžeme se domluvit na výměně zkušeností přes Skype.
FOREX Jeff
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod F O R E X 23. 7. 2014 13:18

Zkoušeli jste obchodovat na FOREXu? Pokud ano, tak jste zjistili, že zisky jsou zde velmi zajímavé, ale nic není zadarmo. Chce to mít systém, spoustu času, obrovskou výdrž a krotit emoce. Ne každému se to daří mít v souladu, a proto je tu pro Vás účinné řešení - Finanční robot. Pracuje za Vás a umí být velmi výkonný. Pokud si to chcete odzkoušet, tak se na mi napište a domluvíme se.
F O R E X
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 23. 7. 2014 15:02

Pokusím se trochu parafrázovat XLS, konkrétně jeho reakci z jiné diskuse, i když tak dobře to asi nezvládnu.

Jsem rád, že lidé zabývající se financemi jsou takoví filantropové. Já přijít na systém, který bez rizika a bez nutnosti mé vlastní aktivity vydělává peníze, budu ho držet v tajnosti a neřeknu o něm živé duši. Budu si ho hezky chránit a modlit se, aby na to nikdo nepřišel a já mohl v klidu vydělávat. FOREX je ale dobrá duše, podělí se o systém s kýmkoliv, kdo projeví zájem i když tím ohrožuje své vlastní výdělky, protože hrozí, že ten, na kom takto vydělává se tomu bude chtít nějak bránit. Ať už legislativně nebo pokusem o vývoj ještě sofistikovanějšího systému, který se bude ten jeho snažit přečůrat. Stydím se za to, jakým jsem sobec...
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod PetrAsch 23. 7. 2014 15:41

Já FOREXe chápu.

Svoje peníze točí, vydělává. Když prozradí obchody někomu dalšímu, bude za to chtít třeba třetinu jeho zisku. Proč ne, o svoje výdělky nepřijde a ještě bude inkasovat podíl na výdělcích dalšího člověka. Systém (algoritmus) jako takový samozřejmě neprozradí, prozradí jenom jeho výstupy. Vzhledem k obratu na FX trzích, se pár lidí navíc stejně neprojeví.

Mít něco podobného, udělal bych to stejně.
PetrAsch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod F O R E X 24. 7. 2014 16:23

Skutečně jde v prvé řadě o oboustranně výhodný obchod a ne o dobročinnost. Ale pokud mi systém funguje, přináší nadstandardní výnos, mohu se v případě tak vysoce likvidního trhu jako je FOREX o něj za poplatek ze zisku podělit. Velkou výhodou je, že na trhu nejsou jen spekulanti a investoři (ti tvoří jen zlomek obchodů), ale dominantními na trhu jsou společnosti, které vyváží či dováží zboží či služby do zemí na celém světě a k tomu denně vyměňují obrovské množství peněz. Je zde tedy velký prostor pro sofistikované obchodování na kurzových výkyvech měnových párů. A pokud dosáhnete optimální četnosti obchodů s relativně malými objemy, tak dosáhnete efektivních výsledků. Systém je objemově i časově vyzkoušen a skutečně snese vyšší objemovou zátěž než je můj vlastní kapitál. Je to pro zájemce výzva - napište si o podrobnější informace.
F O R E X
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 4honza 24. 7. 2014 16:43

Internet je plny spamu nabizejici podobne "roboty", ve skutecnosti jsou to modifikace nejakych systemu, ktere nejsou vubec dlouhodobe vydelecne, naopak vysoce rizikove nebo dokonce implementace nejakych martingale systemu, u kterych lze dokonce ukazat, ze dlouhodobe jsou prodelecne.

Mozna jses vyjimka, nicmene vzhledem k tomu, jak je to prezentovane, tak bych to spise tipnul, ze je to ve stylu "prodam vam tu robota za xx tisic, ktery sam vydelava", ovsem realita bude nekde jinde - nejenze utratite tech xx tisic, ale pokud pres nej budete obchodovat, tak prijdete o to, s cim ho nechate obchodovat.
4honza
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 25. 7. 2014 07:38

Já myslím, že je to jasné. Kdyby to opravdu fungovalo, používali by to všichni, čímž by se vyloučilo, že to bude fungovat, prostě ve hře s nulovým součtem nemohou všichni vydělat.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod lemming 25. 7. 2014 08:21

Jak to funguje je jednoduché. Domluvím se s někým, že mu budu dávat signály. Když ten obchod (den / týden / měsíc) vydělá, dá mi 10% ze zisku. Když prodělá, nic po něm chtít nebudu. Zdánlivě fér. Ve skutečnosti je to skvělý business pouze pro mě a budu vydělávat i když budu dávat vstupy a výstupy naprosto náhodně. Hádejte proč ;)
lemming
Diskutér

Další stránka