Degiro

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 5. 4. 2020 15:12

Na účet u IB jsem čekal cca 14 dní, 2x si vyžádali nějaké info. Z toho 1x sem ani nedostal email a dozvěděl jsem se na to chatu podpory. Urgoval jsem to cca 5x.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod tribr 5. 4. 2020 15:49

Měl by někdo zájem nabídnout mi pozvání na Degiro, prosím?
Platný odkaz jsem tu nenašel.
(pro akci https://www.degiro.cz/klient-přivede-klienta/pozvěte-vaše-přátele-a-získejte-20-eur.html)
tribr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bigmartin6 5. 4. 2020 16:13

tribr: Nikdy jsem to pozvani do Degira nedelal, a tak nevim , jest-li to jeste aktuane funguje. Spis to aktualne nefunguje. Takze dalsi vec co u Degira asi nefunguje

-- 5. 4. 2020 16:33 --

Mufinmufi píše:Na účet u IB jsem čekal cca 14 dní, 2x si vyžádali nějaké info. Z toho 1x sem ani nedostal email a dozvěděl jsem se na to chatu podpory. Urgoval jsem to cca 5x.

dik za odpoved.
A mit ucet u IB v EUR te nenapadlo ?
bigmartin6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 6. 4. 2020 18:49

Chci nakupovat akcie v USA, tak jsem si dal jako base currency USD. EUR je jen zbytečná další komplikace a navíc při větším vkladu platíš z EUR negativní úrok, tak na to pozor.

Bohužel teď jsem stále před konverzi z CZK, protože se mi nelíbí kurz a nevím jestli nevyměnit alespoň část.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod bigmartin6 6. 4. 2020 20:42

tak urok < 1.3 % me nejak nevadi. spis me vadi platby za prevod USD. Europlatby jsou celkem prijateny.
Mozna to jde smenit i v IB
Mozna to co chces koupit mezitim vzroste o nekolik %. Mozna , ze uz formuji uptrend.
bigmartin6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 6. 4. 2020 23:09

Primárně to chceš směnit v IB - je to výhodnější kurz. Tzn. od smýšlení o platbách za převod USD se můžeš odprostit. Posíláš to v CZK na jejich CZK účet v ČR.
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod XRPD 7. 4. 2020 07:27

XRPD píše:
XRPD píše:Degiro: Pořadové číslo 564, takže se bude hodit až zase na další krizi... :-(

...světě div se, po 48h....stále 564 :-S . Obávám se že žádosti nevyhovím..."Žádáme vás, abyste vyčkali se všemi e-maily nebo telefonáty, které v tuto chvíli nejsou naléhavé..."

a po týdnu.....světě div se...stále 564 :-S
XRPD
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xls 7. 4. 2020 08:40

Asi nějaké náhradní ďáblovo číslo. Doporučuju začít se modlit, nebo zadat požadavek jako nový.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 7. 4. 2020 10:50

Oni to asi stopli úplně, mně se to taky nehýbe.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod čulibrk 7. 4. 2020 13:33

Jo taky stále po týdnu mám číslo 261. Tohle nechápu, vždyť na klientech vydělávají a nové nechtějí. Takhle člověka napadá jestli lze celému Degiru důvěřovat a poslat jim peníze?
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod volnicko 7. 4. 2020 16:03

No oni nestihaji, ten provoz je u nich aktualne dost velky, takze resi provoz a ne naber novych klientu. Nevim, jestli to neni jen zasterka, ale asi by to davalo smysl.

"Be aware that given the market circumstances the service team is giving priority to solving client´s questions around payments and order executions. The general focus of DEGIRO as a broker is to allow its clients to enter and close positions without any problems."
volnicko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Prokmi14 8. 4. 2020 12:09

Já se registroval 16.3 a 17.3. bylo hotovo. A 18.3. první nákupy.

Jinak, jde nějak obejít ten poplatek za dividendu. Přijde mi to cellem dost....??
Prokmi14
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kolem.jdouci 8. 4. 2020 13:24

Myslíš poplatek za zpracování dividend? Tak to jsi měl řešit při registraci účtu a nezakládat si Custody, takže jedině si založit ještě další účet (třeba Basic), ale teď si asi počkáš.
Kolem.jdouci
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bigmartin6 8. 4. 2020 19:08

Kolem.jdouci píše:Myslíš poplatek za zpracování dividend? Tak to jsi měl řešit při registraci účtu a nezakládat si Custody, takže jedině si založit ještě další účet (třeba Basic), ale teď si asi počkáš.

a pouzivas margins u Degira ? funguje ti aktualne bez problemu?
bigmartin6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod qsubt 11. 4. 2020 02:51

ty poradove cisla co tu resite, to jako je na co? Na beznou novou registraci? Jestli ano, tak nechapu, asi to mate bugnute, ja jsem zacal registracu cca 6.4. mel odregistrovane 9.4., mam aktivovany ucet v CZK, cekam na EUR ucet, poslal jsem euro pozdej :/
pokud ten poradnik je o necem jinem tak pardoooon.
--
Jinak 2 laicke dotazy

1.) poplatky, uctuje si degiro neco za prodeje akcii? Proc se ptam, jsem laik, doted jsem neco malo jel na Revolutu kde mam nejakych 8 nakupu mesicne "zadarmo" ale za prodeje se plati 0,01$ coz neni moc, ale neznamena to, ze jinde nemuze byt vic, ze ano. Nicmene Revolutu neverim do te miry abych tam toho mel za vic... takze se poohlizim po necem klasictejsim... to mne dovedlo na toto forum.

2.)
Jaka je nejvyhodnejsi forma poslani vkladu?
Mam poslat CZK a nechat automat smenit na USD nebo mam spis poslat EUR a pak tim jejich automatem na USD? Nebo je to jedno?
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka