1) předpokládám že nijak. Zákaznická podpora, která už tak bývala opožděná 24-48h na zaslaný email zhruba od podzimu, kdy to zabalil (nebo byl v rámci úspor odejit?) ten poslední česky mluvící, aktuálně /poslední 2-3 týdny s Covidem totálně zamrzla....odpovídají cca na 1 z 10 zaslaných mailů tak nejdříve po týdnu a je tam od Vánoc support Řek/Ir ( avčera mi napsala poprvé nějaká Julie, která se neumí podepsat ani celým jménem) kteří nic efektivně neřeší, jen šablonovitě a obecně odpovídají (asi kopírovanými) frázemi, takže váš konkrétní problém se neřeší - no masakr. Ani já, a to je obden bombarduju, se nemůžu domoci asi 4 věcí na které dost spěchám (2x blok tradingu s produktem ale mimo od lonska známé bloky ETF/BDC!, 1x nemožnost protlačit pokyn efekt. na burzu Frankfurt u dluhopisu, 1x postrádám deklaraci nároku na divi)...už i mě dochází trpělivost a to mě jen tak něco nevytočí, kdyby někdo věděl nějaký jiný účinný kontakt než
klienti@degiro.cz, sem s ním....
2) jde o uměle vyvolanou debatu o ničem - vy zasíláte peníze na účet Degiro, a to jak ono s nimi nakládá v rámci reguatorních záležitostí, je jeho věc - vy žádné obchody s fondem svým jménem neděláte....