Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
XRPD píše:Degiro: Pořadové číslo 564, takže se bude hodit až zase na další krizi...
tom brava píše:ohledně zákaznické podpory Degiro, dnes konečně po 2 týdnech marnýh urgencí nastal obrat a byla vidět nějaká aktivita ze strany DG - 2 meily k věci a ne jen obecné šablonovité bláboly a dokonce i tlf. z čísla +44xxxx Amstr nebo Londýn? I meily chodí nově z adresy xxx.co.uk.
Každopádně je tu další jobovka, a to že mimo odlonska banovaných vybraných ETF/BDC/army začínají blokovat - údajně z danových důvodů -také REITy. Mně to postihlo u tickeru EARN....
Mufinmufi píše:Já jsem se od 26.3 pohl o 9 míst dopředu. Letošní vánoce ještě nejsou úplně mimo hru.
U IB mne odrazuje rostoucí kurz USD. Za chvíli to bude někde na úrovni EUR. Snad půjde o dočasný jev a brzy to bude klesat. Teď už fakt nakupovat nebudu. Jak na potvoru mi aktivovali ten účet pozdě.
Asi se podívám z nudy na CZ trh přes FIO Broker.
jardapolka píše:Dobrý den,
Můžete mi někdo prosím potvrdit, zda je přes Degiro možné obchodovat Futures kontrakty například zrniny (ZC, ZW...) nebo kovy (GC, Sl...) ? Jak burza CBOT, tak NYMEX jsou na webu uvedeny, ale někde na internetu jsem zahlédl informaci, že tyto produkty nenabízejí, tak ověřuji. Díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků