tu ten pribeh mel 15 doplnujicich dotazu a bylo tam i par odpovedi...
-------------------------
Tak pár pro vás možná nepříjemných otázek, které samozřejmě můžete ignorovat, ale pochopit "nejhorší" rating je zásadní. Aktuálně samoživitelka stále? 280tis jsou veškeré dluhy? nebo ještě něco někde zůstane? Pokud pracujete 25h denně, nehrozí kolaps?
"Tzv. nepříjemné otázky nejsou. Samoživitelka už ne. Ještě mám 2 záležitosti - v Zonky jsme se domlouvali, že zkusíme zlikvidovat CITI - to je velká zátěž. U zaměstnavatele mám 4denní prac. týden, 5.den mám na další aktivity, na MBA případně i sobotu+sport"--
Dobrý den, máte nějaké další dluhy a měla jste někdy problémy se splácením? Podle popisu jste úspěšná v zaměstnání s (pravděpodobně) vysokým příjmem. K tomu rating D a dluh 280k za kreditku moc nesedí...
- Dobrý den, děkuji za Vaši reakci, rámec KK je 245, s poplatky, které si CITI počítá při doplacení a ukončení to je cca 260. Na další jsem už, prosím, reagovala.--
+ splácení zde 9800 měsíčně - je to pro vás udržitelná věc? Je to docela hodně... v tom příběhu působíte rozumně, na druhou stranu je tam evidentně nějaká špatná splácecí historie (D rating) a poměrně velká suma v žádosti...
- V době, kdy jsem si KK ze CITI vzala jsem měla nízké finanční vědomí a neuvědomovala jsem si nevýhodné podmínky, V současnosti činí měsíční splátka téměř 3násobek, což - i když peníze vyděláváte - je velmi moc.--
já si naopak počkám na odpovědi. Plánů a iniciativ má sice dost, pokud ale současně si nechává dluh na KK růst do takových výšin a nerefinancuje podstatně dřív, tak to taky o mnohém svědčí - minimálně o tom, že její pozitivita dominuje nad realitou
- Vše jsem do příběhu psát nemohla (např. dluhy po manželovi). Souhlasím - jsou to výšiny. Pozitivní pro mne znamená, že se životem jen neprousmívávám a že pod tíhou problémů nepadám, že se snažím znovu a znovu vstát. Život mě stále drží v realitě.-------------------------
da se tomu vsemu verit? muze a nemusi, nema nastavene splaceni na 7 roku ale na 39 mesicu, a cekam (nebo spis chci verit tomu) ze by se postupne nemela uz dal zadluzovat... (minimalne ty 3 roky), tu KK s tim schvalenym ramcem asi ma, to je proverene od zonky, a ty prijmy aby mohla mesicne splacet 10tis taky ma, dokladala to. Ted udajne celkem splacela 3nasobek? dluhu ma vic nez jen tuto KK. Proto ma asi D. Tak snad ji zdravi tech par roku vydrzi. Jestli ji zemrel nebo nezemrel manzel, je mne jedno, za 19.99% jsem tomu proste byl ochotny za 5tis uverit a cas ukaze
![:-] :-]](./images/smilies/07.gif)
pokud se ukaze ze jsem uverit nemel, budu met aspon cennou zkusenost do budoucna