Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
To jsem vubec nevedel, ze na zonky je odkup, to teda zkusim neco z toho co pises, jak moc je to co jsi napsal lez.RoPol píše:Ahoj,
jsem na Zonky, kde ale aktuálně neinvestuji kvůli nízkému úroku, a rovněž na MINTOS. http://www.mintos.com/cs/l/ref/A6DI3D
Zkušenosti z obou platforem mám cca roční. Za tu dobu mám (záleží podle strategie, takže toto je individuální) průměrný výnos v EUR: 11.11%, GEL: 15.26%, KZT: 17.07% a nedávno jsem zkusil i RUB: 17.76%.
Vše investuji do půjček se zajištěním zpětného odkupu při nesplácení, a i když to nikdy nebude 100% záruka vrácení vložených prostředků, za celou dobu nemám jedinou nedobytnou půjčku.
Určitě tady nechci básnit o MINTOS, jako o všespásné investici, na druhou stranu jde o velmi zajímavou možnost diverzifikace svého portfolia, tedy zmírnění případných rizik spojených s jakoukoli investicí, protože nikdy žádná nebude 100% zajištěná. Resp., banky zajišťují běžné i spořící účty, ale tam se aktuálně zhodnocení pohybuje pod mírou inflace, tzn., prostředky na nich stále mírně ztrácejí svou hodnotu.
Kolem investic na Mintos je toho na internetu již napsáno dost, přesto pokud by někdo chtěl nějaké info, rád předám alespoň svojí zkušenost a strategii.
Link nahoře Vám v případě registrace a investování zajistí nějaké to euro zpět, jako bonus pro nové investory.
Ať již investujete do čehokoli, ať se Vám daří...
evlo píše:No nevim, prijde me to takove divne, kdyz nabizi v reklame 4% rocne, ale udela 18% rocne a jeste se zarukou odkupu kdyz neplati!?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků