PatrikChrz: konecne jsem to nasel, vomlouvam se tak za pripadnou duplicitu
Hezky vysvetleni, ja myslim ze Bitcoin ma slusnej potencial, sice tu mame kupu dalsich men ale ten BTC proste zustal jako takovej top co uz je na to dnes lecos i kafe v Holesovicich - ParalerniPolis
Co se tyce zakazu, vlady se snazi zakat kde co, ale myslis ze v pripadne problemu je kazdej poslechne? Duvodem casem bude to, ze vlady budou chtet vomezit realny penize, vse hezky pres ucet, kreditku! To se ale nebude kazdymu libit...zvlast lidem co radi neco smeli, prikladem treba i nejaky dane a pod. Co udelaj? Budou sifrovat ruzne pokoutne, vymejslet z mobilama jak predat si penize kdyz uz hotovost zanikla. Zde pak nastoupi prave Bitcoin a podobne a jeho cena navopak muze slusne rust. Uz proto ze bude jista sorta sakra nasvtava viz treba krize ala Kypr jak neslo vybrat vse z bankomatu.
Co se tyce te investice, nikdo tu z vas nenapsal jestli i neco smenil, prodal a vydelal neco?
Ja se musim pochlubit a to ze me treba BTC uhradil celou dovolenou v zahranici
Bylo to velmi prijmeny, vybrat kreditni kartu, vratit se zpet a hezky ji zaplatit z BTC
-- 2. 11. 2016 21:24 --radecekh píše:PatrikChrz píše:Spíše než investicí bych to nazval vysoce rizikovou spekulací.
Přesně takhle jsem k tomu přistupoval, když jsem si na jaře 2015 koupil za pětistovku 0,09 BTC. Chtěl jsem si jen osahat, jak to funguje. Od té doby jsem na to nesáhl. Do svého investičního portfolia to nepočítám. Na druhou stranu mám dobrý pocit, že mých 0,09 BTC má aktuálně cenu asi 13 stovek.
Pokud bych se na to měl dívat jako na investici, tak bych do toho nešel.
Proc ne? Zalezi jak to mas, pokud ti nevadi to podporit nejakou castkou 1000 - 3000czk tak proc ne uz jen ten napad, ta myslenka. Ja jsem dobrej blbec, jsem kdysi toho nakoupil vic, to 1 BTC stal cca 800czk! No samozrejme ze jsem na tom vydelal, jen to prodal driv. Prodat to dnes tak mam vejvar min 100k zadarmo
Jen nevim jak bych 100k vybiral a pripadne danil