Státní proti-inflační dluhopisy i / i+0,5%

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vpe 22. 12. 2021 15:06

<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod wit.cz 22. 12. 2021 16:35

Přihlášení funguje, možnost úpisu vidím taky, takže fajn.
Jinak na pobočce P9 (jediná pomalu pro celej severovýchod Prahy) mě stejně jako v létě chtěli odbýt, že nemají volného bankéře a že to jde údajně i na pobočkách jiných mimo ten seznam. Nakonec ale někde vylovili bankéře a za 10 minut hotovo, byl vstřícný.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod milink 22. 12. 2021 17:20

Mně přihlášení nefunguje. Stále mi po ověření bankovní identitou píše:

Nemáte založen majetkový účet. Pro registraci majetkového účtu on-line, je potřeba být přihlášen s úrovní zabezpečení Vysoká. Alternativou je navštívit některého z distributorů.

Smlouva, kterou jsem dostal ve Spořitelně je nadepsaná "Smlouva o investičních službách" a přímo o dluhopisech republiky se v ní vlastně nepíše...

Nebo je to tím, že jsem nezakládal v Praze, ale "na venkově" :-) a mám vydržet do zítřka?
milink
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dinkylinky 22. 12. 2021 17:29

Byl jsem včera v ČS a v platebních pokynech na úpis mám uveden jen variabilní symbol a č. účtu. Žádný specifický symbol tam napsaný není. Takže stačí jen variabilní symbol, aby se to spárovalo?
dinkylinky
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 22. 12. 2021 17:44

Asi jo, když to máš napsáno v platebních pokynech. Ty totiž platíš na účet spořky, tedy podle jejich pokynů, a ne na účet MF jako při "elektronickém" úpisu.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod saabik 22. 12. 2021 17:51

Pokud jsi byl v ČS a dostal jsi 'Žádost o úpis', pak pošli peníze na daný účet v ČS s variabilním symbolem.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod outlier 22. 12. 2021 17:54

milink píše:Mně přihlášení nefunguje. Stále mi po ověření bankovní identitou píše:

Nemáte založen majetkový účet. Pro registraci majetkového účtu on-line, je potřeba být přihlášen s úrovní zabezpečení Vysoká. Alternativou je navštívit některého z distributorů.

A přišla vám SMS od PSSD? Ta mi přišla ještě když jsem seděl v kanceláři ČS a když jsem přišel domů, přihlášení přes bankovní identitu už fungovalo.
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod milink 22. 12. 2021 19:44

Ne SMS od PSSD mi nepřišla :-(
milink
Návštěvník

Odeslat příspěvekod outlier 22. 12. 2021 20:01

Tak to zítra zpátky do Spořitelny, něco je špatně.
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 22. 12. 2021 20:26

Není možné, že podepsal jen smlouvu o inv. službách se spořkou a nezažádal o zřízení el. přístupu k majetkovému účtu u MF? Ale já netuším, co jste všechno museli se spořkou podepsat.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod outlier 22. 12. 2021 20:46

Já mám Smlouvu o investičních službách a Žádost o zřízení elektronického přístupu ke správě majetkového účtu.
outlier
Nadšenec

Odeslat příspěvekod stepano 22. 12. 2021 23:55

Mám už podanou jednu žádost o úpis, ale na víc než bych chtěl teď. Zrušit to nejde. Nevíte co se stane, když si udělám novou žádost o úpis na nižší částku a tu původní nezaplatím? Půjde to?
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 23. 12. 2021 05:25

Půjde to.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod A_Delarge 23. 12. 2021 09:17

stepano píše:Mám už podanou jednu žádost o úpis, ale na víc než bych chtěl teď. Zrušit to nejde. Nevíte co se stane, když si udělám novou žádost o úpis na nižší částku a tu původní nezaplatím? Půjde to?

Je to jedno. Uz jich takto mam nekolik. Akorat bude u toho pokynu vysledek ,,nezaplaceno", ale zadny negativni dopad to nema.
A_Delarge
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tom brava 23. 12. 2021 09:39

drkarel píše:Každý prosinec ke 23.

kde hledat em.podmínky pro násl. emisi? na portálu MF? zatím ticho po pěšině...asi fakt zaúřadovalo modré tsunami.
Naposledy upravil tom brava dne 23. 12. 2021 09:47, celkově upraveno 1
tom brava
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka