Státní proti-inflační dluhopisy i / i+0,5%

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod DPH - VAT 3. 1. 2025 19:40

Dnes k večeru připsáno reinvestované.
DPH - VAT
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DrumSession 17. 1. 2025 23:42

PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod stepano 8. 2. 2025 23:10

Vybíral jste někdo na jiný účet, než že kterého přišel vklad? Kolega v práci tvrdí, že vyplnil při výběru jiné číslo účtu, než ze kterého emisí zaplatil, ale peníze mu stejně dorazily na původní účet (jakoby to zadané číslo účtu bylo ignorováno?) Já totiž už účet, ze kterého jsem jednu emisí zaplatil, nemám, a nerad bych, aby se peníze někde zatoulaly.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 9. 2. 2025 06:20

Při uzavírání smlouvy a úpisu první emise v ČSOB (tenkrát to z nějakého důvodu nešlo plně elektronicky, nebo to bylo s nějakým poplatkem nebo tak něco) jsem uvedl svůj hlavní účet v ČSOB. Už tuto emisi jsem platil z jiného účtu (Moneta) a další emise ještě z jiných účtů (RB ...). Finance ze všech odkupů dorazily na ten evidovaný v ČSOB. Jo, je třeba možné, že je někde uveden evidovaný účet a pak se ještě uvádí v žádosti o odkup a ten to ignoruje, to nevím. Pak se nabízí nějaká změna evidovaného účtu a pak teprve žádost o odkup. Já mám ve všech žádostech o odkup ten účet v ČSOB.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod pavelxcz 9. 2. 2025 09:25

Účet pro výplatu lze snadno změnit na portálu spořících dluhopisů – sekce Osobní profil - Účet pro výplatu.
pavelxcz
Mírně pokročilý

Předchozí stránka