unihoxis píše:Můžu jen posoudit nabízené kurzy. Jakožto absolvent skoro všech jeho kurzů můžu říct, že je to super základ pro vstup na burzu s vlastním kapitálem. Neřekne vám sice svatej grál, ale ani vám ho neslibuje. V lekcích naučí a vysvětlí základy, abyste věděli co děláte a měli nějakej základní rozhled.
Pod tohle se můžu podepsat. Pokud chcete získat základní přehled (opce, komodity,spready), tak je možný zkouknout ty kurzy zdarma a uděláte si obrázek... pro někoho, kdo má problémy s angličtinou, to může být cesta načerpání základních znalostí. Samozřejmě je to marketing, aby se pár duší chytlo na placenou variantu kurzu.
Do těch placených kurzů bych nešel, protože mám pocit, že pánové spíše prodávají kurzy, než aby bylo jejich hlavním byznysem vydělávání na burze. Stačí si položit otázku, jestli úspěšný trader/obchodník bude trávit čas nějakým kurzem? Ne, že by se nechtěl podělit o znalosti - tady bych i věřil tomu, že v tak velkém objemu to není konkurenční byznys - ale spíše o to, že když budu vydělávat peníze na burze, budu si vážit svého času a nebudu mít potřebu dělat nějaký kurzy, který mě stojí čas (to raději budu jezdit na motorce nebo se válet u moře). Samozřejmě, pokud "dělání kurzů" není můj hlavní zdroj obživy