Trading212 UK - zadarmo 1 akcii, jejíž hodnota činí max.100€

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 9. 2024 16:02

nexo...o poplatku jsem se dozvedel az po potvrzeni platby v aplikaci, tohle by CRV mohla resit lepe a upozornit predem
Obrázek
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod milanBrno 19. 9. 2024 16:20

minarjo píše:Jinak ten CFD účet jsem myslel v tom smyslu, že pro zhodnocování cashe není třeba ho zakládat, protože to se děje jen na účtu Invest.

Zase pises nesmysly...
Samozrejme, ze se vlozene prostredky zhodnocuji i na uctu CFD a ne JEN na uctu Invest jak tu tvrdis!
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 19. 9. 2024 17:47

No vidíš, tuto informaci jsem přitom převzal od někoho jiného (už nevím koho), kdo ji zde psal dříve (aspoň doufám že zde, mohlo to být ještě druhé fórum), protože CFD účet sám nepoužívám. Takže škoda, že nebyl dotyčný opraven tak rychle jako já teď :D.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 20. 9. 2024 13:14

Na kterou € debetku resp CZK debetku/kreditku lze poslat € resp. CZK z T212 bez poplatku na strane prijemce? Casove to vychazi +- stejne jako vyber penez na CZK/€ ucet?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 20. 9. 2024 19:31

Poplatek za příchozí platbu na kartu má FIO a KB, od listopadu se k nim přidá ČSOB https://www.penize.cz/osobni-ucty/45195 ... o-na-kartu Výběr peněz na kartu trvá 1 pracovní den.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 21. 9. 2024 06:27

Uz jsem mezicasem zjisti ohledne FIO/KB/CSOB(takze ostatne banky jsou zatim v cajku i kdyby to slo jako je uvedeno dale). Otakza je, jestli to T212 teda posila jako MC Moneysend/Visa direct, nebo refundaci jak je zvykem u eshopu(kde je to vzdy bez poplatku)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Vasek06 24. 9. 2024 10:48

Opět funguje pozvánka do TR 212, nabízím část odměny vice SZ.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 25. 9. 2024 16:03

Jaké máte zkušenosti s T212 kartou? Má nabízet 1.5% cashbacku do 1. listopadu 2024., poté 0,5 %.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 25. 9. 2024 16:31

uz ji nekdo zde ma?

V pondeli jsem udelal vyber CZK na ucet, prisly D+1 v utery(z KB), stejne tak € na ucet do FIO prisly dnes D+2(nejaka FR banka) a take dnes na kartu Revolut, kde to spracovali jako refundaci. Tzn. ze neposilaji jako MC Moneysed/VISA direct a melo by to byt bez poplatku na vsech kartach...
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Rad68 28. 9. 2024 07:55

Před pár dnama mi taky přišel mail, že první lidi už kartu dostali a že se mám kdyžtak zařadit na čekací listinu, a přitom na ní jsem už několik měsíců. Stalo se vám to taky (a tudíž ten mail posílají prostě všem), nebo na té listině ve skutečnosti nejsem (i když mi to po přihlášení píše že jo) a měl bych nějak reklamovat, že se jim to špatně propojuje?
Rad68
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 28. 9. 2024 09:26

Taky mi přišel mail, taky jsem na čekačce několik měsíců. Píšou podzim, ale furt to odsouvají. Minimálně pro ČR.
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 28. 9. 2024 09:48

Taky jsem už nějakou dobu na čekačce a obdržel jsem stejný email jako vy.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 28. 9. 2024 14:03

Stejně jako vy. Z toho zvýšeného cashbacku z 0,5 na 1,5%, platného jen do 1.11.2024, už tedy moc času nezbývá :). Měli by se "pochlapit" a prodloužit to úměrně s tím, jak natahují to vydávání.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod morgRing 2. 10. 2024 11:49

Prosím o technickou radu s T212. Poslal jsem si po ověření účtu přes SEPA zkušebně 10 eur. Přišlo 10 eur následující den. Primární měnu mám eura. Poté jsem poslal stejným způsobem větší částku eur a na T212 mám dolary. Nevím kde došlo ke konverzi, ale mám teď problém, když budu převádět dolary na eura, tak s poplatkem u T212. Je to vlastnost, nebo jsem někde udělal chybu?
morgRing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 2. 10. 2024 15:39

Vlastnost to určitě není, je to nějaká chyba a tipnul bych si, že chyba na tvé straně. T212 má pro každou měnu jiné číslo vkladového účtu, použil jsi správné číslo účtu?
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka