No, a ty bankovní tam právě manuálně přidávat nemusí, to je to o čem píšu
(stejně jako u měnových složek). Musí si jen v appce zjistit platební údaje pro zaslání peněz převodem (v měně/měnách, ve kterých zaslat chce) a tím vkladem se daný účet (jeho IBAN) přidá do systému T212 automaticky, pokud tedy daný účet bude na jeho jméno (pokud ne, bude platba nejspíš vrácena, když tu shodu jména účtu s jménem klienta brokera mají jako podmínku, v tom nejsou jediní). Tedy nic jako "přidávání účtu" před vkladem, ve smyslu že by ho tam musel někde vypisovat, není třeba. Jsem u T212 od cca května (doplňkový broker na jejich koláče) a nedělal jsem to jinak.
Ano, pak když by chtěl vybírat na účty jiné, než kterými tam vkládal (což on bude chtít, když to chce na účet jiné měny), pak ty účty musí v systému T212 ověřit (případně ty nové pro výběry, pokud s nimi nevkládal, i přidat), ale to už je jen "formalita" v sekci platebních metod, třeba výpisem z účtu či potvrzením o jeho existenci (které umí mnohé banky vygenerovat v appce či IB, třeba Air Bank, kterou tam mám já, umí takové potvrzení dokonce i v angličtině, i českou verzi by ale T212 vzal).