Trading212 UK - zadarmo 1 akcii, jejíž hodnota činí max.100€

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod stepano 17. 11. 2024 14:19

Funguje, ale vypozoroval jsem, že Trading212 do George pošle 2 požadavky na ověření, je potřeba potvrdit až ten druhý co přijde po zadání CVC kodu, za mě je to chyba v procesu Trading212
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Blasmo 19. 11. 2024 13:39

Ahoj, kdo vkládáte převodem z účtu, jak dlouho to trvá? V pátek ráno mi odešla platba a stále ji tam nemám. Už jsme měl problém minulý měsíc, ale to mi přišel mejl že se snažím provést vklad z neověřeného účtu a přes podporu jsem to dořešil. Zkusil poslat jednorázovou platbu a ta přišla v pořádku.
Teď když se kouknu na ty platební metody co tam mám je to jeden velkej bordel. Je tam mezinárodní formát, kterej je v pořádku a je tam ještě jednou jako neověřenej (wtf??). A pak je tam normální číslo účtu v klasickým formátu ale bez lomítka s kódem banky, taky neověřeno. Každopádně mi tentokrát žádnej mejl o neprošlým vkladu ani nepřišel, tak nevím jestli už a jak to mám řešit s podporou.
Díky.
Blasmo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod minarjo 19. 11. 2024 15:45

Když brzy ráno odejde (zadávám typicky pozdě večer den předem), tak kolem poledne, max. kolem 14h, to tam je (CZK vklad z Air Bank).
Jo a doporučuji to číslo reference platby zadávat jak do zprávy pro příjemce, tak do variabilního symbolu. Nevím totiž které pole jejich systém primárně kontroluje, tak zadávám do těchto obou polí a je to vždy takto rychlé :).

Jinak ano, mají nějaký divný systém u toho rozpoznávání IBANů, také moje dva účty tam mám oba dvakrát (jednou při jeho zadání, podruhé s první příchozí platbou), jeden bylo třeba ověřit u obou kopií, druhý byl ověřen naráz u obou. Ale to už jsem absolvoval před pár měsíci, po založení, po ověření už vše ok.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 25. 11. 2024 16:54

Zkousel nekdo v CR vybirat hotovost z ATM jejich vritualni kartou(pres mobil)? Nepodarilo se v zadnem bankomatu - ATM psal inncorect PIN(nepamatuju, ze jsem nastavoval PIN, ale prepokladam, ze ano a pote PIN musi byt 100% spravny).
Pote docasna blokace karty(v apce lze hned odblokovat). Chtel jsem teda zkontrolovat PIN, ale asi jsem slepy a v apce ho nemuzu najit :roll:

-- 25. 11. 2024 17:05 --

vypada to, ze virtualni karta nema pin a tudiz nelze vybirat hotovost(reddit source), to je pech :-|
Popis limitu karty je zavadejici, informaci o limitu vyberu z ATM by se zobrazovat nemusel...

Vyber jsem vyresil nabitim RVT, jeste stesti, ze jsem mel nevycerpany limit tento mesic(puvodne jsem chtel vybrat 10k, pres RVT jenom 4,5k - standard plan)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 25. 11. 2024 21:20

Ano nelze, VK je bez PINu jen na platby mobilem. A bankomat má "pravdu" - PIN je nesprávný, když výsledkem porovnání toho co ty zadáš na bankomatu s realitou v systémech vydavatele karty (=neexistující PIN) je neshoda.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 29. 11. 2024 12:07

Na webu píšou, že majetek klienta je pojištěn až do výše 1 mil. EUR. Dočetli jste se někde, jakým způsobem je pojištěn?
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod fijosh 29. 11. 2024 12:27

In addition to the ICF, Trading 212 Markets Ltd. provides its clients with free private insurance from Lloyd’s of London, covering up to 1 million euros. For more information, please view our Evidence of cover.
Viz:
https://helpcentre.trading212.com/hc/en ... protection
https://www.trading212.com/legal-docume ... -cover.pdf
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fijosh 3. 12. 2024 20:44

T212 ruší poplatek za směnu měny pro karetní transakce:

https://community.trading212.com/t/goodbye-fx-fee/78834
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jir.vesely 3. 12. 2024 20:53

No tak to už není pro Revolut jenom facka. To je KO :)
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod curvecardik3 3. 12. 2024 22:17

A 4% úročení vložených CZK
https://www.trading212.com/cs/interest-on-cash

a k tomu casback na kartě 1,5 %.

Pojištění zde
https://www.trading212.com/legal-docume ... -cover.pdf
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fijosh 3. 12. 2024 22:22

Nic z toho ale nejsou novinky. :) Úročení volné hotovosti existuje už cca rok.
A 1,5% cashback je jen dočasné "promo" od nedávného spuštění platebních karet. Od nového roku se snižuje na 0,5%.
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 3. 12. 2024 22:51

Jde tím dobít Revolut, nebo to jedna ze stran zamítá?
Případně nějaká jiná eurová peněženka, odkud jdou eura poslat dál? Potřebuji dobít Fio a Patrii.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod fijosh 3. 12. 2024 23:10

Ano, jde. Jen se na to samozřejmě nevztahuje cashback.
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 4. 12. 2024 08:44

tmx643 píše:Jde tím dobít Revolut, nebo to jedna ze stran zamítá?
Případně nějaká jiná eurová peněženka, odkud jdou eura poslat dál? Potřebuji dobít Fio a Patrii.

samostatny limit 2000€ den/mesic, bez CB, jako pise kolega

T212 jede, zruseni 0,15% poplatku potesi, i kdyz je to fakt zanedbatelna polozka(bohate vykompenzovana 0,5% CB), kde ktera banka ma 20x vyssi.
Takhle se to dela, doufam, ze jim to dlouho vydrzi :-)
Asi se rozhodli vydelavat na karetnich poplatcich, s kterymi se s nama podeli, kolik to je soucasne, kolem 1%?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Rop 4. 12. 2024 08:56

Můžete mi prosím vypsat, co všechno tato služba umí (a za kolik)? Dík (že to napíšete jak pro blbce).
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka