Trading212 UK - zadarmo 1 akcii, jejíž hodnota činí max.100€

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 9. 12. 2024 16:56

Nevím jak u ostatních, ale moje appka hlásí, že aktuálně je zvací promoakce s odměnou pozastavena.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Vasek06 9. 12. 2024 18:06

Totéž.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tom brava 10. 12. 2024 12:05

rozumné, poslední 2-3 týdny je odezva webtraderu v.7.55.0 na ntb u zobr. akt. ceny akcie na burze nebo náhled do historie obchodů tragedie děsivých 3-4s. Se mi vybavilo lagování po začátku kovidu, jak to zahltili noví klioši...anebo se v tom hrabou, bo avizovali od ledna nějaké nové fíčury.
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod morgRing 12. 12. 2024 16:18

meme1255 píše:T212 nově *ruší* 0.15 % Fx-poplatek za směnu měny pro karetní transakce!

https://community.trading212.com/t/goodbye-fx-fee/78834

Nemám moc čas všechno sledovat, teď mi přišel mail, že ruší poplatek. Chápu to správně, že když držím hotovost CZK a zaplatím někde podporovanou měnu, třeba PLN nebo HUF, tak se to převede bez poplatků? Nedávno jsem platil nákup pár Eur a vzalo to z drzenych EUR. Revolut to dělá stejně, pokud není dostatečný zůstatek příslušné měny, vezme z jiné. To už mi tak nějak přestává Revolut dávat smysl.
morgRing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 12. 12. 2024 16:33

Chápeš to ok. Jinak ta nová, "bankovní" část brokera T212, tj. jeho platební karta a související platební služby, že zde řeší nikoliv zde v Investování, ale už má své vlákno v Platebním styku zde: viewtopic.php?f=316&t=1338882
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod VeeePeee 21. 12. 2024 17:45

Už jsem se ptal marně v tom druhém vláknu, zkusím to i tady:
Chtěl jsem zřídit ten CFD účet a vyfakovali mě po investičním testu. Myslím, že ty znalostní otázky jsem snad dal, ale na konci byly takové jako motivační, a tam jsem se snažil odpovidat podle pravdy. A vzhledem k tomu, že to chci používat jen pro plnění účtu kartou mimo limit, s následným převodem na investiční účet , volil jsem takové defenzivní odpovědi a to se jim možná nelíbilo. Co jim tam píšete, abyste prošli?
VeeePeee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jir.vesely 21. 12. 2024 20:24

Tak to už si nevybavím, co tam bylo za otázky, ale asi bych si tam nevymýšlel. Tady prostě narážíš na to, že nechceš využívat ten typ účtu k tomu, k čemu je určený. A dotazník to odhalil a nepustil tě dál. Go figure…
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod VeeePeee 22. 12. 2024 08:26

No to přece vím. Co nevím je, jak odpovědět, aby mě dál pustili :-)
VeeePeee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 22. 12. 2024 09:51

Když nevíme, jak konkrétně jsi na otázky odpovídal, tak ti asi těžko poradíme :nenapadne Můžeš ten dotazník a tvé odpovědi nějak nasdílet? Jinak ty u T212 nemáš ještě žádný účet? Nebo už máš Invest účet a chceš si zřídit i CFD účet?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 22. 12. 2024 10:55

Jestli odpovídáš tak, jako že ten CFD účet vlastně nechceš používat k tomu, k čemu je určený, tak se nediv, že ti ho neotevřeli
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod VeeePeee 22. 12. 2024 13:45

Investiční účet už mám. Chtěl bych ještě cfd, abych jej mohl plnit kartou mimo ten základní bezplatný limit (a pak to převádět na investiční).
Dotazník asi nasdílet nemohu, nemám jej, nebo nevím, jak se k němu dostat. Ale opakuji, myslím, že se jim nelíbily odpovědi až ke konci, k čemu ten účet chci, otázky znalostní jsem, myslím, věděl.

Bože, já se nedivím. Já hledám cestu, jak se tam dostat, i když se jim to nelíbí. Mám další pokus v půli ledna.
VeeePeee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod minarjo 22. 12. 2024 14:34

Je klidně možné, že v půli ledna už neomezené přesuny peněz z účtu CFD na Invest, které byly na CFD vloženy kartou, nebudou možné. Museli by tam dělat úplní pitomci, pokud by tuto díru nechali déle nezalepenou...a právě teď s tím novým produktem karet se toto zneužívání (obcházení poplatků za vklad kartou u Invest účtu) jistě množí více než dřív. Takže buď na Invest účtu poplatek za vklad kartou výhledově zruší, nebo (a to spíš) přesun takto do CFD vložených peněz na účet Invest omezí (s tím že je to jen fakt na CFD investiční spekulace).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 22. 12. 2024 17:08

Proč zrovna v půlce ledna? Funguje to tak roky, stejně jako na XTB funguje roky nabíjení přes paypal namísto přímého dobití kartou.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 23. 12. 2024 00:04

O půlce ledna jako dalším pokusu psal můj předchůdce :). A ty roky že to funguje - to tam byli jen investoři (s vklady, které skutečně investovali, co jiného by tam bez té jejich karty s nimi dělali, že), kteří to tedy nemuseli (ani moc nemohli) zneužívat nijak masově. Karty s výhodnými kurzy mají ale jen necelé dva měsíce a láká to k nim, jak je i zde na fóru vidět (zvlášť v části Platební styk-Karta T212 viewtopic.php?f=316&t=1338882) hodně těch co vůbec nechtějí investovat, jen výhodně využívat kartu a "neomezeně" jí dobíjet svou kreditkou přes účet CFD a následný přesun na Invest. Takže tento objem takto migrujících peněz se tuším u T212 dost zvýší a reakci prostě čekám. Ano ne nutně ten leden :), ale během roku, jak jim budou přibývat klienti jen na tu výhodnou kartu.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 23. 12. 2024 17:51

T212 od 13. ledna 2025 snižuje úrokové sazby:
• USD: 4,35 % -> 4,1 %
• EUR: 3,7 % -> 3,4 %
• CZK: 4 % -> 3,7 %
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka