WCA international

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jednadva 21. 5. 2020 13:51

zajímá mě to píše:Dobrý den, jakou máte vlastní zkušenost s WCA ? Uvádíte 100% podvod - přišel jste Vy někdo z vašeho okolí o peníze?

Uveď IČO. Ať je jasné, na kterou firmu se ptáš.

-- 21. 5. 2020 13:57 --

zajímá mě to: Neupravuj obsah příspěvku poté, co na něj někdo reagoval. Je to (ne)psaným pravidlem v internetových diskusích.
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod Migr1 21. 5. 2020 14:04

koukám, že samí finanční mágové..:-)..napíšu to na přímo..se společností už spolupracuji víc než 4 roky..mám informace zevnitř, dneska dokonce porada s majitelem. Těm co nevěří ničemu, nejde pomoci. Ti co si chtějí zjistit opravdové informace a ne je hledat na netu, kde si může každý napsat co chce..doporučuji se obrátit na někoho kdo v té společnosti pracuje..třeba přes info linku..dělám investice přes několik společností a za mě je tahle naprosto solidní..15 bude zpětně obnovena do několika dní, tak si počkejte a pak kontaktujte svého poradce..proč byla dočasně odebrána Vám určitě vysvětlí..nevím jestli někdo z Vás u komunikoval s ČNB...ale podle toho, jak tady píšete s tím máte velké zkušenosti..za mě..nebojte se investic..jen si zjistěte fakta..ať už se jedná o jakoukoliv společnost...hodně lidí Vám úspěch přát nebude, i když se tak budou tvářit..:-)..a pošpiní Vám cokoliv, aniž by si dali tu práci zjistit fakta...tak hodně štěstí..:-)
Migr1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tom brava 21. 5. 2020 14:19

Copak, letadlu dochází palivo, resp. noví pasažéři? Že se dle tradičního scénáře objeví nevinná otázka jednoho kolemjdoucího s citových podbarvením "všichni přece nemůžou být ha*zli" na kterou během pár minut odpovídá jiný (zcela určitě náhodný) kolemjdoucí s přesvědčivou leč důkazůprostou argumentací víceleté spolupráce zalité sluncem....nádhera, ted jen pár dnů počkat až se nějaké nové duše chytí na háček.
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod Migr1 21. 5. 2020 14:22

Tome...a to je přesně ono..to je internet a tyhle podezření..:-)..nejdou tady ani potvrdit, ani vyvrátit...:-)..když tady napíšu, že jsi podvodník..že znám Tvé kamarády...že jsi okradl několik lidí...a že se tu pak jen obhajuješ pod falešnými profily...nepůjde to ani potvrdit ..ani vyvrátit..to je prostě ta skrytá jednoduchost internetu..klidně si můžeme dát online hovor..aby jsme viděli že existujeme..a viděli fakta..:)
PS: a ano..jsem kolemjdoucí..koukal jsem na recenze a narazil na toto..prostě nemám čas hloupě diskutovat tady na netu od pivečka..a raději se věnuji práci :-)
PS2: Kdybych chtěl tady tupě vychvalovat, tak napíšu, že jsem neskutečně spokojeným klientem už 5 let..a ne že spolupracuji..:)..aspoň u toho pomlouvání trošku přemýšlejte..:)
Migr1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tom brava 21. 5. 2020 14:40

Migr1: Když máte s nimi (WCA xx) tak úzkou a důvěrnou (>4letou, t.zn. zahájenou ještě před vznikem WCA Int. s.r.o v 2/2017) spolupráci, zajisté jste obeznámen s důvody, proč pan Polák nejede ty investice na holding=10mil. akciovku, ale na 10tisícové sročko?
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod Migr1 21. 5. 2020 14:49

ano Tome..mám ty informace...i informace o vývoji a restruktualizaci..dnes jsem s ním seděl osobně.:-)
A předpokládám, že pokud Vy máte jiné informace, které jsou znepokojivé..že už jste podal podnět k trestnímu stíhání..:-)..já se tady s Vámi vážně nechci přít..nejsem tady anonymně..přihlášen jsem po fb profilem..a jak říkám..rád si s Vámi i zavolám..tohle střílení do prázdna je ztráta času pro někoho kdo pracuje a myslí to vážně..:)
PS: Znáte nadaci Helpínek?..která pomáhá postiženým dětem..?...tak té budu rád dělat reklamu..věřím, že i Vy podporujete něco podobného..stejně jako WCA...
Migr1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jednadva 21. 5. 2020 15:01

zajímá mě to: Čekám na to IČO. O kterou firmu se teď jedná?
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod Migr1 21. 5. 2020 15:06

máš posláno..

-- 21. 5. 2020 15:07 --

ale taky tady nechci tvrdit..že je něco 100%...a kdo Vám to bude tvrdit u jakékoliv investice...bude Vám lhát.:)
Migr1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tom brava 21. 5. 2020 15:14

hmm, tak se zase nic zajímavého nedozvíme (jak jinak dle tradičního scénáře těchto neformálních PR "vím ale je to neveřejné")
Za mě dokud se tady neobjeví výkazy s tvrdými čísly
https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-f ... tId=966455
není ohledně WCA co diskutovat
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod Migr1 21. 5. 2020 15:21

Tipuji Tome..že děláš pro nějakou konkurenci..:-)
jestli sis všiml..píšu tady že je sice WCA za mě solidní..ale taky ať se lidi nebojí investovat i jinam..:-)
Je mnoho možností...za mě prostě společnosti WCA, DRFG, Stockx a další jsou v pohodě..( vlastní zkušenost )..ale myslím, že u Tebe je to vážně mlácení prázdné slámy..:)

-- 21. 5. 2020 15:23 --

tom brava píše:hmm, tak se zase nic zajímavého nedozvíme (jak jinak dle tradičního scénáře těchto neformálních PR "vím ale je to neveřejné")
Za mě dokud se tady neobjeví výkazy s tvrdými čísly
https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-f ... tId=966455
není ohledně WCA co diskutovat

...k tomu neformálnímu..neschovávám se..najdeš jak moje FB..tak moje www stránky..můžu více info o Tobě a Tvé profesi?..:-)..nikde nic nevidím..
Migr1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jednadva 21. 5. 2020 15:28

A na to se ho teď ptáš proč?
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod gotesák 21. 5. 2020 15:40

Migr1 píše:Tome...a to je přesně ono..to je internet a tyhle podezření..:-)..nejdou tady ani potvrdit, ani vyvrátit...:-)..když tady napíšu, že jsi podvodník..že znám Tvé kamarády...že jsi okradl několik lidí...a že se tu pak jen obhajuješ pod falešnými profily...nepůjde to ani potvrdit ..ani vyvrátit..to je prostě ta skrytá jednoduchost internetu..klidně si můžeme dát online hovor..aby jsme viděli že existujeme..a viděli fakta..:)
PS: a ano..jsem kolemjdoucí..koukal jsem na recenze a narazil na toto..prostě nemám čas hloupě diskutovat tady na netu od pivečka..a raději se věnuji práci :-)
PS2: Kdybych chtěl tady tupě vychvalovat, tak napíšu, že jsem neskutečně spokojeným klientem už 5 let..a ne že spolupracuji..:)..aspoň u toho pomlouvání trošku přemýšlejte..:)

Najděte si vlákno ALL PROPERTY tady na diskuzi a pochopíte, že se vše opakuje. Stále stejný scénář, letadlo jak vyšité, všichni přijdou o všechno, jako na All property a jiných. Tam také byli vychvalovači, co dokonce viděli v Dubaji, osobně za vše ručili, jak to funguje(slovy na diskuzi).

PATRIKU - ty bys to měl zatrhnout hned v začátku jako admin a smaznout to celé! >:-(
Naposledy upravil gotesák dne 21. 5. 2020 15:44, celkově upraveno 1
Život je příliš krátký na to, aby člověk chodil do práce.
gotesák
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Migr1 21. 5. 2020 15:43

jednadva píše:A na to se ho teď ptáš proč?

abych věděl jak rozumí investicím a jaké má s nimi zkušenosti..jak píšu..prostě internet je noname...nehledej v tom nic špatného

-- 21. 5. 2020 15:47 --

gotesák píše:
Migr1 píše:Tome...a to je přesně ono..to je internet a tyhle podezření..:-)..nejdou tady ani potvrdit, ani vyvrátit...:-)..když tady napíšu, že jsi podvodník..že znám Tvé kamarády...že jsi okradl několik lidí...a že se tu pak jen obhajuješ pod falešnými profily...nepůjde to ani potvrdit ..ani vyvrátit..to je prostě ta skrytá jednoduchost internetu..klidně si můžeme dát online hovor..aby jsme viděli že existujeme..a viděli fakta..:)

Najděte si vlákno ALL PROPERTY tady na diskuzi a pochopíte, že se vše opakuje. Stále stejný scénář, letadlo jak vyšité, všichni přijdou o všechno, jako na All property a jiných. Tam také byli vychvalovači, co dokonce viděli v Dubaji, osobně za vše ručili, jak to funguje(slovy na diskuzi).

PATRIKU - ty bys to měl zatrhnout hned v začátku jako admin a smaznout to celé! >:-(

Já ale nic nevychvaluji..pokud to pořádně čtete..píšu tady, ať se lidi nebojí investovat a společností je dost..jen si vše zjistit..v internetové diskuzi nezjistíte kdo je odborník, kdo jen rýpe, kdo si honí ego...
Migr1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jednadva 21. 5. 2020 15:48

Migr1: Ale nějaká firma WCA International skutečně měla opletačky s ČNB. Neplnila informační povinnosti právě vůči ČNB. A byla vymazána ze seznamu osob vykonávajících činnosti podobné obhospodařování. Je to ta samá firma, jaká je uvedena v názvu vlákna?
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod tom brava 21. 5. 2020 15:54

gotesák píše:
Migr1 píše:

Jen at to tu nechá, on i případný hejl si bude moct přečíst názory PRO/PROTI a jaký si udělá obrázek, je na něm. Rozhodně lepší než nedostupné úplně žádné info.
tom brava
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka