jednadva píše:jednadva píše:Migr1 píše:ano je...byl tam problém reportu..byl zaslán v jiném formátu, který ČNB neakceptovala, proto dočasně odebrala 15..holdingu byla už nedávno připsána a s.r.o. už bude taky do několika dní. Je to už jen administrativní úkon..jinak má společnost plno další projektů...Umbro, Juta, elektrárna, nápoje Erebos a další...+ zmíněná nadace Helpínek...vím, že momentálně ještě 15 není..ale počkejte pár dní...kdyby to bylo něco vážného tak za 1, neudělí se 15 ani Holdingu a za 2, neobnovili by ji znovu na s.r.o.
Informace mám z dnešní porady...
Jak jsem nakoupil..tak prodávám..a znovu píšu..je hodně možností investic..a určitě není žádná pro všechny...
-- 21. 5. 2020 16:02 --
jinak budou v brzké době vydány veřejně obchodovatelné dluhopisy..
rád Vás budu kluci informovat...a klidně do mě..
-- 21. 5. 2020 16:12 --
chlapi..ale náhodou mě ta diskuze začala bavit...oživení toho dne v kanclíku.,..
Migr1 píše:a já znovu píšu..že neznám přesné detaily..stejně jako Ty přece..
Migr1: Jak ses dozvěděl, že "report" byl zaslán v jiném formátu? Jak je možné, že se firma WCA International neohradila, když jí od ČNB přišla výzva, že má splnit povinnosti, přestože je už splnila? Proč nechala věc dojít tak daleko, že jí 30. 9. 2019 zaniklo oprávnění k činnosti?
Migr1: Odpověz.
Dozvěděl jsem se to na poradě..představ si..