WCA international

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Migr1 21. 5. 2020 17:57

jednadva píše:
jednadva píše:
Migr1 píše:ano je...byl tam problém reportu..byl zaslán v jiném formátu, který ČNB neakceptovala, proto dočasně odebrala 15..holdingu byla už nedávno připsána a s.r.o. už bude taky do několika dní. Je to už jen administrativní úkon..jinak má společnost plno další projektů...Umbro, Juta, elektrárna, nápoje Erebos a další...+ zmíněná nadace Helpínek...vím, že momentálně ještě 15 není..ale počkejte pár dní...kdyby to bylo něco vážného tak za 1, neudělí se 15 ani Holdingu a za 2, neobnovili by ji znovu na s.r.o.
Informace mám z dnešní porady...
Jak jsem nakoupil..tak prodávám..a znovu píšu..je hodně možností investic..a určitě není žádná pro všechny...:-)

-- 21. 5. 2020 16:02 --

jinak budou v brzké době vydány veřejně obchodovatelné dluhopisy..:-)
rád Vás budu kluci informovat...a klidně do mě..:-)

-- 21. 5. 2020 16:12 --

chlapi..ale náhodou mě ta diskuze začala bavit...oživení toho dne v kanclíku.,.. :-) :-)

Migr1 píše:a já znovu píšu..že neznám přesné detaily..stejně jako Ty přece..

Migr1: Jak ses dozvěděl, že "report" byl zaslán v jiném formátu? Jak je možné, že se firma WCA International neohradila, když jí od ČNB přišla výzva, že má splnit povinnosti, přestože je už splnila? Proč nechala věc dojít tak daleko, že jí 30. 9. 2019 zaniklo oprávnění k činnosti?

Migr1: Odpověz.

Dozvěděl jsem se to na poradě..představ si..:-)...vše bylo doloženo dle regulí ČNB ...proč nebylo poprvé reagováno na výzvu...ti můžu zjistit..nebudu tady něco psát..když tu informaci nemám..:-)
Migr1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fc70 21. 5. 2020 17:59

Migr1 píše:ano je...byl tam problém reportu..byl zaslán v jiném formátu, který ČNB neakceptovala, proto dočasně odebrala 15..
Jak, „dočasně“? ČNB je vyškrtla, protože podle ní nevykonávají činnost. Nebyla žádná lhůta k nápravě. Na seznamu od října 2019 nejsou a tečka. Zrušili ten „neveřejný fond“ a vyplatili investory, když neplní podmínky?

Mezitím…
kidlev píše:Pěkný den, nemusíte se bát o peníze rodičů. Nevím kdo vám co posílal na mail se zhodnocením přes 40% to rozhodně není pravda, ale bavíme-li se o zajímavém zhodnocení to ano. Napište mi na facebook a ráda se s vámi setkám, či telefonicky spojím.

Takže
  • Tohle je evidentní nabízení libovolné veřejnosti, jak může stačit §15?
  • Ta firma přece není na seznamu, takže nemůže ani zhodnocovat peníze ani hodlat takto spravovat majetek.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod Migr1 21. 5. 2020 18:04

1, 15 jim byla dočasně odebrána..= počkej pár dní...už to píšu několikrát
2, pokud to někdo veřejně nabízí...je to špatně..

Hele já za ně nechci kopat..jen píšu co vím..:-)
mám dost široké portfolio..aby mě tohle netrápilo...:-)...kluci..obraťte se na ČNB...tam Vám řeknou určitě detailně...co smí nebo nesmí..:)

-- 21. 5. 2020 18:08 --

pořád se ptám kde investujete Vy...nějak tuhle otázku přehlížíte...proč?..:)
Migr1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jednadva 21. 5. 2020 18:16

Cituji z rozhodnutí ČNB, str. 2:

Společnost WCA International s.r.o., IČO 058 23 013, se sídlem Korunní 2569/108, 101 00 Praha 10 – Vinohrady, se vymazává podle § 506 odst. 1 písm. f) zákona o investičních společnostech a investičních fondech ze seznamu osob vykonávajících správu majetku srovnatelnou s obhospodařováním podle § 15 odst. 1 zákona o investičních společnostech a investičních fondech vedeného Českou národní bankou podle ustanovení § 596 písm. f) téhož zákona, protože přestala být osobou vykonávající správu majetku srovnatelnou s obhospodařováním.

V seznamu zaniklých subjektů vedeném ČNB je uveden zánik oprávnění k činnosti WCA International s.r.o., IČO 05823013, Korunní 2569/108, Vinohrady, 101 00 Praha 10, Česká republika dne 30. 9. 2019. (Při hledání v seznamu stačí zadat IČO a zaškrtnout box "Hledání zaniklých subjektů".)
Naposledy upravil jednadva dne 21. 5. 2020 18:22, celkově upraveno 1
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod Migr1 21. 5. 2020 18:22

souhlasím..ale oprávnění jim bude obnoveno...
ale pokud tady budu odpovídat jen já...a vy na moje dotazy ne..nemá tahle diskuze smysl.:-)

mimochodem sdílím názor, že do doby obnovení by se neměly uzavírat smlouvy, ale je to pouze můj laický názor..
Migr1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jednadva 21. 5. 2020 19:02

Kdo by měl zájem, může si v britském obchodním rejstříku přečíst informace o firmě WCA SOLUTIONS LTD (dříve J&P INVESTMENTS CZECH LTD), číslo společnosti 9917489, která je jediným společníkem firmy WCA International s.r.o., IČO 05823013.

Ten statutární zástupce (officer) společnosti WCA SOLUTIONS LTD je stejná fyzická osoba jako jednatel WCA International s.r.o.?
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod fc70 21. 5. 2020 20:03

Migr1 píše:pořád se ptám kde investujete Vy...nějak tuhle otázku přehlížíte...proč?..:)
Je snadné se podívat na historii příspěvků a vidět, o čem jinde mluvím. Tohle je ale vlákno o WCA.

-- 21. 5. 2020 20:10 --

jednadva píše:Kdo by měl zájem, může si v britském obchodním rejstříku přečíst informace o firmě WCA SOLUTIONS LTD (dříve J&P INVESTMENTS CZECH LTD), číslo společnosti 9917489, která je jediným společníkem firmy WCA International s.r.o., IČO 05823013.
To je výborný nález.

Jak by se mohlo stát, že jediný společník WCA Intl., firmy se základním kapitálem 100 000 Kč, má v roce 2017 i 2018 celková aktiva 1 libru? To ještě v roce 2017 WCA Intl. všechno utratila? A jak vůbec udělali vklad 100 000 Kč, když aktiva na začátku i konci roku 2017 byla 1 libra, a firma neměla v roce vůbec žádné příjmy?
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod Migr1 21. 5. 2020 22:23

až tady napíše byť jeden jediný klient negativní zkušenost za celou dobu fungování společnosti..pak to budu řešit..tohle je jen pisálství a šťourání....ale jde Vám to..:-)
Vás by chlapi z radostí brali na finančák na zaklekávání na společnosti..:-D
Migr1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jednadva 21. 5. 2020 23:08

Migr1:

Mně to naopak přijde jako zajímavá informace. Firmu WCA International ve skutečnosti vlastní Matouš Polák přes svoji britskou firmu WCA SOLUTIONS LTD (dříve J&P INVESTMENTS CZECH LTD). Ta má podle výkazů kapitál 1 libru. Nyní neplní svoje povinnosti vůči britskému rejstříku, protože nepodala povinný výkaz o svém působení (Confirmation statement overdue).

A i mě by zajímalo, kde firma WCA SOLUTIONS LTD (dříve J&P INVESTMENTS CZECH LTD) vzala těch 100 000 Kč na základní kapitál firmy WCA International. Můžeš nám to vysvětlit?

Technická poznámka pak je, že WCA SOLUTIONS LTD (dříve J&P INVESTMENTS CZECH LTD) byla 30. ledna 2018 zlikvidována. Ale do 6 let od likvidace podala žádost o zrušení výmazu z britského rejstříku, takže do něj byla znovu zapsána.
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod Migr1 22. 5. 2020 00:08

kluci..už jsme psal, že nejsem jejich zaměstnanec..pokud Vám to vážně zajímá..pak máte info linku..email...a jiné možnosti.:-)..
Migr1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fc70 22. 5. 2020 03:12

Migr1 píše:až tady napíše byť jeden jediný klient negativní zkušenost za celou dobu fungování společnosti..pak to budu řešit..
Tak já sem jen zkopíruji svou 4 roky starou odpověď na podobný argument z vlákna „Investice Savings founds a Salia group“:
Firmy (obzvlášť ne ty podvodné) nebankrotují po kouskách, ale najednou. Až bude mít někdo negativní zkušenost, budou ji tedy mít asi všichni. Účel finanční analýzy nutně musí být předpovídat problémy a jejich pravděpodobnost dřív, než nastanou
To vlákno, a co se o té firmě ukázalo, je taky zajímavé čtení.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod jednadva 22. 5. 2020 16:21

Zajímalo by mě, jestli ten Matouš Polák neměl informovat český obchodní rejstřík o tom, že 30. 1. 2018 byla zlikvidována (dissolved) ta jeho firma J&P INVESTMENTS CZECH LTD (nyní WCA SOLUTIONS LTD), která je jediným společníkem firmy WCA International, IČO 05823013.

-- 22. 5. 2020 16:36 --

Neměl by vlastně o té české firmě WCA International vědět britský rejstřík? Je to majetek firmy WCA SOLUTIONS LTD, tak by o něm měl být v jejích účetních výkazech nějaký záznam.
jednadva
Diskutér

Odeslat příspěvekod saabik 22. 5. 2020 16:44

Vy jste ošklivý :mrgreen:
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod xxiro 23. 5. 2020 20:54

saabik píše:Vy jste ošklivý :mrgreen:

Jak ošklivý, padají tady dotazy, na které se nedostává dostatečných odpovědí.

Investice se dají klasifikovat mnoha způsoby a jedním z nich je i důvěryhodnost. WCA int. v tomto směru hodnotím jako nedůvěryhodnou a myslím, že mi dá řada lidí tady za pravdu. A pokud je něco nedůvěryhodné, tak ani nemá cenu nad tím uvažovat, jestli do toho mám dát byť jen jednu jedinou korunu. Za mě je to jasná stopka.

Migr je s pravděpodobně obchoďák, který prodává tento "(ne)fond" nebo osoba, která je této firmě nějak zainteresována a to, že WCA int. pozbyla v roce 2019 podle ČNB oprávnění spravovat lidem jejich prostředky omlouvá jakousi banální administrativní chybou nebo pochybením. Na dotazy odpovídal vyhýbavě a snažil se strhnout diskuzi jiným směrem otázkami, do čeho investují ostatní.

Jediný, kdo na tom může reálně vydělat jsou buď prodejci nebo zakladatelé a to nikoliv tím, že by peníze dobře investovali ale ze vkladů mylně informovaných investorů. Drtivá většina investorů na tom s největší pravděpodobností škaredě prodělá.
xxiro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jednadva 23. 5. 2020 22:49

WCA International s.r.o., IČO 05823013, je už zase zapsaná do seznamu ČNB. Od 22. 5. 2020.
jednadva
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka