Já si uplně nejsem jistej jestli kdyby se jim podařilo nakoupit na trhu přes spřízněné firmy další procenta jestli by museli nabídnout lepší nabídku třeba 90 nebo by vylezli až po dlouhé době s něčím jako 85 nebo 87. Podle mne spřízněné firmy jedou, a budou to dělat přes ně. Pak akcie třeba zázračně padne dolů a pak nabídnou cenu.
Dividendu s tou bude ještě sranda. Co jsem se díval na trhu by to nakoupit mohli. Mluvilo se o 50-60milionech akcií. To není zas tak nereálný.
-- 18. 7. 2021 19:41 --xxiro píše:Ono to stejně celé směřuje k vytěsnění a stažení MMB z BCPP. Tohle už jsme od PPF už několikrát viděli.
PPF dosáhla tak dominantního podílu v Monetě, že se v ní její podíl bude postupně navyšovat, dokud nedosáhnou bodu, kdy budou moci vytěsnění provést. Pak už si jen počkají na moment kdy to pro ně bude nejvýhodnější. Osobně by mě překvapilo kdyby se aspoň o to v PPFce nepokusili během této dekády.
Do MMB z mé strany nepůjde ani koruna a hodlám při nejbližší dobré příležitosti prodat, vše co v ní mám. Je to trochu škoda, protože MMB patřila k těm zajímavějším titulům pražské burze.
Tak tak moneta byla dobrá. A lidi co PPF znají se toho zbavili. Protože ví co bude. Ted už jen domluvení kamarádi najíždějí do obchodu. Ti totiž mají informace. No čekal bych tetu Jiráskovou už nějak koncem července že udělá další mega rozhovor ze své zasedačky. Čím dále to bude tím může být cena jinde. Tu hru by měli hrát už teď. Nakupit Spurnému dostatek plechoveček oříšky a on to dá.