Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
petr s píše:A z jakého účtu si těch 6 Kč ČSOB bere? Já jsem to v historii nenašel.
https://www.csob.cz/documents/10710/423 ... i-mene.pdf
Já tam čtu v horní části tabulky Služby: "Odchozí úhrady v měně účtu mezi účty téhož klienta: Zdarma". 6Kč tam je ve prospěch klienta ČSOB u Plateb.
Milos píše:Pokud jsi posílal eura z Monety do Patrie, tak poplatek 1EUR za vklad musíš hledat v transakcích na Patrii (Obchodování - Historie aktivity - jako Typ přehledu vybrat Cash Flow). Moneta má SEPA platby zdarma
Milos píše:Na ten nerozklíčovaný poplatek 0,01EUR za měnovou konverzi bych se zeptal přímo Patrie, na dotazy odpovídají do 24 hodin (v pracovní dny).
petr s píše:Jinak navíc zatím jsem u Patrie nerozklíčoval poplatek na běžném účtu, kdy se hned po založení provedla měnová konverze za nějakých 0,01EUR a nepochopil jsem za co. Po 3 měsících jsem koukal, že jsem v mínusu. Přitom první pohyb a nákup jsem měl až minulý měsíc v korunách v Praze na burze. Do té doby šlo jen o DIP v eurech bez konverze. A dnes tam např. zase vidím konverzi 0,01EUR na běžným (Patrie).
Milos píše:Kurzový rozdíl 2,22% považuji za hodně velký.
Proč raději neinvestuješ v EUR místo v USD?
petr s píše: Po 3 měsících jsem koukal, že jsem v mínusu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků