Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Prcek píše:saabik píše:To by mě taky zajímalo. Smekám před lidmi, kteří takto investují do dluhopisů. O to víc, pokud jim to doporučil investiční poradce. Zřejmě musí mít velké zkušenosti s dluhopisy.
Co to je za emise jestli to není tajné?
Byly to dva dluhopisy firmy Solek (SOLEK05 III 6,00/24, SOLEK08 III 7,00/25) a jeden Sekyra Group (SEKYRA GR 4,8/25). Nákupy na podzim 2021 a 2022, je to na spravované na portálu Cyrrus.
Prcek píše:Díky za odkaz. Jo mám tam ještě 100 tisíc splatných v červnu 2025, tak uvidíme, co bude. V diskuzi jsou zmínky o tom, že dluhopisy Solek nabízela společnost 4fin za "brutální provize", nemáte k tomu někdo bližší info? Pravda je, že ty dluhopisy jsem nakoupil na doporučení poradce z firmy 4fin
.
bugr virbl píše:Tak o těchto papírech jsem se dozvěděl až nyní, od Creditas kolem mě v nedávné době proběhly pouze ty MREL dluhopisy. Bral si už od nich nějaký v minulosti? Musím se blíže podívat. Mohl bys mi prosím dát předem tvůj vhled do této investice? Nějaký background o emitentovi CREDITAS Invest a.s. ? Díky!!
saabik píše:Mít v tom škváru, trochu bych znejistěl.
Uvidíme za dva roky. Koupíme popcorn a budeme sledovat.![]()
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... ent-259432
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků