Pán možná neřeší nějaký poplatek za nákup a proč taky když nakoupí za 9,95$ a pak jednou ročně opět za 9,95$ pokud se nebudou měnit sazby ( psal nákup za milion a jednou ročně za 100 tisíc ) ale třeba chce mít větší jistotu nebo českého brokera ,který je v ČR a má pobočky skoro ve všech okresních městech , hodně se teď propaguje XTB ten je PL a kratší dobu na trhu , radši FIO
-ano na menší a časté nákupy není ,drahé poplatky oproti konkurenci, špatný až zoufalý kurz směny , rozhraní historické
- pokud ale chci si nakoupit cokoliv z USA tak zde to jde, směnu řeším taky převodem z easychange, nákupy mám 2-5x rok za větší objem peněz a barvičky ,grafy,koláče pro mě nejsou ,jelikož mě zajímá jen cena nákupu,kolik vyplácí div, a aktuální cena a akcie chci mít na pořad ,tak rozhraní je normální ,je jasné že každému se líbí něco jiného
- no a dědická daň z držení USA investic muže být i 50% ale hned bych nestrašil touto částkou ,jelikož se daní v pásmech a začíná od 60k+ usd$ a zde by to mělo být 28% , u FIO nebo českých to ale nemusí platit (prý to tak neřeší ) ale ať je zákon v pořádku tak po dosažení 60k si udělám další účet na manželku u FIO nebo na sebe jinde