Cyrrus

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod EmPí 28. 1. 2025 22:37

jenda_s píše:no mě to taky tak přijde a měl jsem a mám to v plánu, jen mě nepřestává udivovat ta odbornost :-)

No nestačím se divit, co píší o QR ...
*Při platbě převodem je potřeba počítat s delším časem připsání Vašich finančních prostředků do VIP sekce (zpravidla 1-3 pracovní dny). Při platbě QR kódem se Vaše finanční prostředky připíšou do VIP sekce do 1 hodiny).
EmPí
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bugr virbl 31. 1. 2025 20:25

Dle aktuálně dostupných podmínek marketingové akce je akce pro registraci prodloužena do 28.2. ač nahoře na úvodni stránce je stále uvedeno Pouze pro nové klienty do 31. 1. 2025. Pak mi není tedy z podmínek vůbec jasné, zda pokud tam dnes již od rána něco mám, můžu dále jestě během února něco posílat a navyšovat tak zůstatek, který bude také úročen dle těchto podmínek. Bankěř mi ještě v týdnu říkal, že je nutné celou částku zaslat nejpozději do konce měsíce a na později zaslané částky se akce vztahovat nebude, to ale byly uveřejněny jesště předešlé podmínky.
< Raiffeisenbank 500 Kč za založení účtu nad rámec probíhající akce
< Česka spořitelna 1200 Kč za založeni a 4 platby kartou v měsíci
< T212 akcie v hodnotě až 100 EUR za reg.
< Patria kód 1000 - klikni na můj nick vlevo
< REVOLUT v profilu
bugr virbl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 31. 1. 2025 20:44

Prvotním vkladem v termínu akce se získá bonusová sazba, nicméně následně během 6 měsíců lze vklad navýšit a bonusová sazba bude platit pro celý zůstatek.

Milos píše:Přejít ze spoření s 8% na spoření s 5% mi taky nechtějí umožnit, nicméně ještě s nimi jednám. Primárně se mně snaží natlačit do produktu DUO https://www.cyrrus.cz/duo (kombinace spoření a investic) s tím, že investiční část by byla skoro bez poplatků (individuální nabídka), které mají jinak hodně vysoké. Máme se kvůli tomu ještě spojit (online schůzka) a probrat to.

Ve finále jsem se s Cyrrus nijak nedohodl (na novém spoření ani na investicích), takže jsem po půl roce vybral peníze z končícího spoření 8%. Výběr peněz jsem zadal ve středu ráno a peníze přišly do RB ve čtvrtek, převod byl tedy celkem rychlý.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod bugr virbl 31. 1. 2025 21:18

Z těch podmínek akce tak jak byly v týdnu a i teď formulovány toto není vůbec jasné. Kdo se pak v tom má vyznat.

-- 31. 1. 2025 21:04 --

[quote="Milos"]Prvotním vkladem v termínu akce se získá bonusová sazba, nicméně následně během 6 měsíců lze vklad navýšit a bonusová sazba bude platit pro celý zůstatek.

To píšeš na základě vlastní zkušenosti z přechozí akce? Aktuální podmínky jsou zformulovány stejně? Mě ve čtvrtek (včera) bankéř po telefonu totiž opravdu tvrdil, že částka musí být zaslána do konce měsíce, a na vklady od února dál se akce již nevztahuje... s tím jsem nepočítal a bylo mi jasné že když zadám příkaz odpoledne z VÚB, tak mi už dnes nic nedorazí. Tedy jsem řekl, že to je škoda a on že je to bohužel opravdu takhle.. Že by nějaký záměr dostat k nim prostředky co nejdřív? Úvodem mě požádal zda bych mohl poslat částku celou jedním převodem, že je to pro ně administrativně snadnější, i když to není podmínkou...
< Raiffeisenbank 500 Kč za založení účtu nad rámec probíhající akce
< Česka spořitelna 1200 Kč za založeni a 4 platby kartou v měsíci
< T212 akcie v hodnotě až 100 EUR za reg.
< Patria kód 1000 - klikni na můj nick vlevo
< REVOLUT v profilu
bugr virbl
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 31. 1. 2025 23:19

Píšu to na základě informace, kterou mi sdělila bankéřka před půl rokem, když jsem si zakládal spoření s 8%. Prakticky ověřené to ale nemám, s ohledem na nejistotu v pojistné částce 20000EUR/100000EUR jsem tam měl uloženo jen 500tisíc a žádné další přívklady jsem neprováděl. Současné podmínky i ty předchozí jsou stejné, viz. https://www.cyrrus.cz/Cyrrus/media/Cyrr ... ceni-8.pdf
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Audit.cz 1. 2. 2025 13:12

Akce 5% prodloužena:
Bezkonkurenční zhodnocení
sazbou 5 % p. a.
Bezkonkurenční nabídka v ČR
Peněžní prostředky můžete kdykoliv vybrat zpět
Smlouvu založíte zdarma a online
Pouze pro nové klienty
Pouze do 28. 2. 2025

https://www.cyrrus.cz/uroceni
Audit.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod J_D_ 1. 2. 2025 17:10

Bankéř mi potvrdil, že je možné peníze přidávat v průběhu až do 2M a budou také úročeny.

Jen přidávám, že dle ceníku služeb CYRRUS, a. s. platný od 2. 1. 2025 je u Finančního účtu je poplatek za připsání úroku 0,4 % p. a. ze zůstatku na majetkovém účtu. Výsledný úrok před daněním je tedy 4.6%.
J_D_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 18. 2. 2025 00:54

Pouze do 28.2. 5 % moc dlouho nevydrzelo:
Bezkonkurenční zhodnocení sazbou 4,75 % p. a.
-> “bankovni negarantovana cast: 0,5 %”
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod __Pavel 9. 3. 2025 17:11

Milos píše:Prvotním vkladem v termínu akce se získá bonusová sazba, nicméně následně během 6 měsíců lze vklad navýšit a bonusová sazba bude platit pro celý zůstatek.

Pokud navýšíte během následujících 6 měsíců vklad, tak ten se úročí pouze základní sazbou (nyní 0,5%) a žádný bonusový úrok nedostanete. Otestováno na "vlastní kůži".
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 9. 3. 2025 17:24

Tak to asi ta informace od bankéřky, kterou mi loni sdělila viewtopic.php?p=13861593#p13861593 nebyla pravdivá nebo se v mezičase u Cyrrusu něco změnilo.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 3. 6. 2025 12:00

Zdravím, dlouho se tu nepsalo a úroky jsou již níže (4,25%), má někdo kladné zkušenosti s tímto sú ? vypořádání, je tam opravdu poplatek 0,4% za připsání úroku na účet?
Vzhledem k tomu, jak nyní klesají úroky na sú stále zvažuji tuto nabídku.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 3. 6. 2025 12:13

Já jsem u nich spořil loni, vše fungovalo dobře, poplatek 0,4% souhlasil, viz. viewtopic.php?p=13778319#p13778319
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 3. 6. 2025 12:31

Díky, takže pak jsme na úroku 3,85 + zdanit 15%
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod DrholecR 3. 6. 2025 13:38

Je to tak, ale pořád lepší než v bankách. Tady garance na půl roku, v bankách to půjde ještě dolů. Raiffeisen nemůže 4 % dlouhodobě udržet.
DrholecR
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 3. 6. 2025 20:48

to je fakt
PULPANM
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka