od Gryp 23. 9. 2024 21:27
Tak jsem si otevřel účet u ib, musím říct, že je to dost zmatené, vůbec není jasné u jaké entity to člověk vlastně zakládá (když se třeba zaloguju, tak jsem na co.uk). No ale co mi přišli e-maily, tak tam je všude „Interactive Brokers Ireland Limited is regulated by the Central Bank of Ireland“, tak snad je to správně. Když jsem chtěl uploadovat fotku občanky, tak mi to napsalo chybu. Zkoušel jsem to x-krát a víceméně ze zvědavosti jsem vytvořil support ticket, jak se k tomu postaví. No další den mi napsali, ať jim pošlu foto v odpovědi, že to přidají. Učinil jsem a den poté account otevřen a stačila jen občanka.
Má někdo z Vás smlouvu v pdf nebo tak, kde by měl své jméno? Já vlastně nic takového nemám jediné, co mám je ten můj účet… Asi řeším hlouposti, ale není to divné (a to mám skoro 30 *.pdf dokumentů různých podmínek)?
Při každém přihlášení mi to píše, že bych si měl nainstalovat appku na telefon. Používá někdo dlouhodobě SMS? To by mně totiž stačilo. Tak abych věděl, jestli si s tím vystačím, nebo mě časem donutí... (doufám, že to nevyvolá flame proč SMS ne-e apod.…)
Doufám, že se nepletu a ten levnější je „Fixed Rate Pricing“?
Nahoře (používám web) mám Welcome Gryp a to když rozliknu tak je tam IBKR PRO, to mě udivuje, že je tam PRO. Co to znamená, máte to tak taky?