Interactive Brokers

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod bubocz 15. 2. 2025 12:04

O této možnosti nevím… Aspoň dříve musel být společný účet nastaven od okamžiku vzniku a nešlo to měnit…
bubocz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eur.martin 7. 3. 2025 11:57

Jak dlouho trvá připsání vkladu v CZK přes sběrný účet ING do IBKR (irská pobočka)? Pod maďarskou pobočkou měli Raiffeisen Bank a okamžitou platbou to bylo na účtu do cca 30 minut. Jaké máte zkušenosti s ING? Děkuji.
eur.martin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fc70 7. 3. 2025 15:26

Dost často tentýž den, občas ten následující.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rop 7. 3. 2025 18:59

jako přílohu k přiznání kvůli zahraničním dividendám dáváte celý výpis? Jsou to takové dvě piditabulky mezi ostatními. Díky.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod octaviampi 7. 3. 2025 21:02

Neni treba, lze vygenerovat bud vlastni report jen s divi a nebo vyuzit zvlastni od ibkr, pro lonsky rok je jeste nemam k dispozici
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod panPeněženka 7. 3. 2025 21:53

Letos má být výpis dividend 17.3. pro všechny ke stažení, tak budu přikládat jen ten.
panPeněženka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod intfo 7. 3. 2025 23:43

Celý výpis je zbytečně velký.
Pokud by se Ti nechtělo čekat na jejich výpis, tak si jej můžeš kdykoli vygenerovat. Performance&Reports - Statements - Custom Statements - Create a tam si vybereš Dividends + Witholding Tax a máš report, který si kdykoli spustíš za libovolné období.
intfo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Roman1989 26. 3. 2025 11:13

volal jste někdo někdy na IB?

00800-42-276537 Toll-Free2,4

jde vám někomu vytočit toto číslo? Mně to hlásí, že neexistuje, a to zkouším všechny kombinace (nuly vynechat, pomlčku, atd. atd.)
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 26. 3. 2025 12:42

To asi není číslo pro ČR, ne?
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod fremantle 26. 3. 2025 13:46

To číslo uvádí na svých stránkách jako bezplatné číslo pro region "Evropa", nicméně s poznámkou, že nemusí být dostupné ze všech lokalit a v případě, že se klient nedovolá, má volat linku +41 41 562 0902: https://www.interactivebrokers.ie/en/su ... ?p=contact
Please note that the toll-free number may not be available in all locations. In the event you are unable to reach IBKR using the toll-free number listed above, please utilize the direct dial number.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Roman1989 26. 3. 2025 23:47

"že nemusí být dostupné ze všech lokalit a v případě, že se klient nedovolá, má volat linku +41 41 562 0902:"
na toto nakonec musím vždy volat, protože to zdarma nikdy nefunguje, ale otázka je, jestli to špatně píšu do telefonu, nebo to nefunguje všem v čr. Přece jenom ty pomlčky, atd. nejsem si jistý.
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 26. 3. 2025 23:54

No to není český číslo, o tom to je. Česká čísla mají 9 číslic. Nějaký amík si asi myslí, že Evropa je stát a jedno číslo funguje všude. :D
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod fc70 27. 3. 2025 00:48

Opravdu existují mezinárodní čísla +800-… . Jestli na ně jde spolehlivě volat odkudkoli, nevím.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod ScuderiaJan 30. 3. 2025 21:10

Dobrý den, může mi někdo prosím potvrdit/vyvrátit, že výběr CZK z IBKR jde z jejich českého sběrného účtu a tedy je jako tuzemská platba bez poplatku? Např. u T212 se mi stalo, že vklad CZK je sice zdarma na český sběrný účet, ale výběr CZK mi přišel ze zahraničního účtu a tedy s poplatkem ze strany české banky. Moc děkuju.
ScuderiaJan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bugr virbl 30. 3. 2025 23:04

ScuderiaJan píše:Dobrý den, může mi někdo prosím potvrdit/vyvrátit, že výběr CZK z IBKR jde z jejich českého sběrného účtu a tedy je jako tuzemská platba bez poplatku? Např. u T212 se mi stalo, že vklad CZK je sice zdarma na český sběrný účet, ale výběr CZK mi přišel ze zahraničního účtu a tedy s poplatkem ze strany české banky. Moc děkuju.

S tím nemůžu sloužit, ovšem prozradíš nám do jaké banky ten výběr z T212 přišel a jaký byl ten poplatek?
< Raiffeisenbank 500 Kč za založení účtu nad rámec probíhající akce
< Česka spořitelna 1200 Kč za založeni a 4 platby kartou v měsíci
< T212 akcie v hodnotě až 100 EUR za reg.
< Patria kód 1000 - klikni na můj nick vlevo
< REVOLUT v profilu
bugr virbl
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka