Aplikace pro správu financí

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Wracker 15. 3. 2023 12:09

Ahoj,

máte někdo zkušenost s aplikací na správu financí do které lze importovat dat z bankovnictví různých bank a zadat budoucí obchody s tím, že mi poskytne modelaci výnosů a mohu díky ní zvolit optimální variantu? Zároveň mi poskytne přehled o portfoliu.
Wracker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drummond 15. 3. 2023 15:38

Moje vlastní tabulky v Excelu :)
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod Wracker 15. 3. 2023 17:57

To jsem právě slyšet nechtěl :D Opravdu není nic, co by nahradilo Excel? :)
Wracker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fc70 15. 3. 2023 18:04

A cože má být ta „modelace výnosů“? Chceš jenom sečíst transakce a popř. udělat graf, nebo to má být v druhém extrému Monte Carlo simulace portfolia opcí?
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod Wracker 15. 3. 2023 21:28

Pod modelací bych si představoval, že zadám parametry například úrokovou sazbu, dobu a spočítá mi to kolik mi to hodí na každém účtu zvlášť, kolik v součtu, nějaký grafík..asi vcelku základní funkce. Simulace kolik mi to hodí, když dám all in na červenou asi není potřeba :D Jde mi spíš o to, abych měl celkový přehled a na první dobrou viděl, že mám třeba někde zastrčené účet, kde je 0,1% pa, když na trhu je třeba 3,5%....
Wracker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 19. 3. 2023 13:29

Řekl bych, že žádná taková aplikace na evidenci a simulaci spoření není.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Takiyako.Nakashi 5. 1. 2025 10:40

Ahoj, hledám aplikaci na sledování domácích financí.

Měla by mít webovou verzi (ne pouze mobilní). Měla by umožňovat import transakcí v CSV a rozpad transakcí na jednotlivé položky, u kterých by šla zadávat cena, tak aby šla sledovat jejich inflace v čase (individuální spotřební koš).

Nějaké tipy?
Takiyako.Nakashi
Kolemjdoucí