Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Speeder121 píše:Pozerám na ten výpis z FIO - o DIP tam nemám ani zmienku, ako typ účtu je uvedený "OÚ - Obchodní účet" - pritom v E-brokerovi je pri tom účte uvedené, že ide o účet pre DIP, dodatok pre DIP som podpísal a je aj v zmluvnej dokumentácii.
Máte to tak aj vy? Neviem si moc predstaviť, ako toto mám použiť ako doklad pri daňovom odpočte.
Milos píše:Obávám se, že takto ručně vytvořený doklad by finančák neuznalOsobně si počkám na oficiální doklad, který mi od poskytovatele DIPu přijde. Předpokládám, že to bude během ledna, tak jako chodí potvrzení od penzijních spoření, životních pojištění apod.
Speeder121 píše:E-broker - záložka Výpisy. Tu https://www.fio.cz/docs/cz/dokumenty_fio_dip.pdf sa píše, že raz ročne banka odošle výpis účtu DIP, tak možno fakt na to bude ešte nejaký špeciálny výpis.
Milos píše:Kdo by uvažoval o založení DIP u Patria, tak pár osobních zkušeností a poznatků se založením Patria účtu jsem kdyžtak sepsal zde viewtopic.php?p=13841177#p13841177
Ano, po přihlášení na váš DIP účet zvolte možnost Převést investice na DIP a vyberte investici k převodu. K tomu dojde během následující Obchodního dne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků