DIP - dlouhodobý investiční produkt (na penzi)

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod DrumSession 1. 6. 2025 09:15

Zhodnocení mého prft obsahující jeden titul v období od začátku roku do 1.6.2025 dosáhlo cca -21,5% 8-D 8-P
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod DrumSession 1. 7. 2025 00:02

Zhodnocení mého prft obsahující jeden titul v období od začátku roku do 1.7.2025 dosáhlo cca +7,5% 8-D 8-P :D
(V downu jsem přikoupil, ale na jiný účet než DIP, takže zhodnocení mám o trochu lepší naž na DIPu.)
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 1. 7. 2025 08:54

Já mám 2 tituly, od půlky prosince zhodnocení +28,1 %. Chtěl bych přilít peníze a něco koupit, ale teď nic vhodného nevidím. Snad to v létě spadne.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod honzafr 1. 7. 2025 09:13

@DrumSession Jaký přesně má smysl dávat každý měsíc informaci o zhodnocení portfolia, obzvlášť bez uvedení o jaký konkrétní titul se jedná? Nemyslím to zle, opravdu mne to zajímá. Zkoušel jsem hledat pár stránek zpětně (bez úspěchu), tak nevím, zda se jedná o nějakou sázku/závazek/...
honzafr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wikingos 1. 7. 2025 20:16

To bude mít smysl na úrovni , rad nebo informací jaké nám dává pán Ladislav, kdy bude krach nebo jaké akcie nakupovat :) portfolio které mohu vybrat za 10 let a kdykoli mě vládnoucí třída může změnit podmínky a i několikrát , je asi na nic nebo ne?
wikingos
Návštěvník

Předchozí stránka