Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
vojta80 píše:Není mi ale jasné, zda pro uplatnění daňového odpočtu musí peníze poslat sám daňový poplatník (ze svého účtu) nebo zda je na účet může poslat třetí osoba.
DrumSession píše:lungaj píše:ano, co vás zajímá?
Třeba, kde je k dispozici výpis z účtu (nebo "účtenka") o převedení financí mnou na můj DIP účet.
...
Michal Haufer píše:...
Přidal jsem tam i XTB kdyby byl DIP za stávajících podmínek.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
minarjo píše:Ve Fio eBrokeru úplně všechny transakce, které se daného ptf. týkají (tedy i převod cashe do portfolia, případné konverze měn udělané přes Fio, dividendy, burzovní nákupy a prodeje, korporátní akce...) najdeš souhrnně v sekci Obchody (je teď jedno, zda jde o běžné či DIP portfolio, to se vybírá v levém sloupci eBrokera, pokud tedy máš obě, vzhled tabulek je pro obě stejný). Pokud ti tam v Obchodech nějaký sloupec, který bys potřeboval, bude chybět (v tvém případě asi zejména sloupce pojmenované Objem v USD a Poplatky v USD, možná tam totiž budou tyto sloupce jen v CZK), pak lze tuto tabulku snadno personalizovat přes odkaz Nastavení v jejím pravém horním rohu, můžeš si tam její sloupce vybrat jaké chceš a pak nastavení uložit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků