Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Jan_Spacil píše:Teď ještě sehnat Dodatek investiční smlouvy k DIPu, protože ten nevidím ani v IB, ani v e-broker rozhraní (v obojím je jen shodná investiční smlouva, při založení e-broker účtu). Zkusím zjistit na infolince, při nejhorším bych měl mít "DIP dodatek" papírově.
Vratislav8 píše:To je divné. Já tam mám:
Hotovostní a bezhotovostní příspěvky Klienta 2 202,00 EUR
Celková hodnota účtu DIP klienta ke dni 31. 12. 2024 53 914,78 Kč
To vychází na kurz 24,484, což je nesmysl.
Z toho plyne, že se z toho kurz nedá počítat. Vzali prostě hodnotu portfolia na konci roku (to mělo mé ETF zrovna pokles), ne kolik tam kdo vložil. Pro daně bych měl použít těch 2202 EUR a třeba jednotný kurz ne? I když mě je to celkem jedno, já tam raději vložil víc kvůli kurzům a ceně ETF.
minarjo píše:V eBrokeru to je, musíš mít ale v levém menu přepnuto na to DIP portfolio a pak jít v horním menu do sekce Smlouvy a služby. Pak tam bude jednak DIP dodatek a jednak druhý dokument Pokyny pro příspěvky zaměstnavatele.
Jinak potvrziji, dnes Fio daňové potvrzení k DIPu už zveřejnil, v sekci Výpisy eBrokera.
Nákupní spolu s cenou CP z peněžního účtu DIP. Poplatky za vedení akcií taktéž. Přesně, jak bych čekal.wert759 píše:Z jakého účtu strhává ČS nákupní a průběžné poplatky za DIP?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků