Podvody na internetu jaké znáte?

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Petr xl 30. 12. 2023 12:26

Děkuji za rady a tipy �
Petr xl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vpe 13. 1. 2024 00:19

Petr xl píše:dlouhodobé zhodnocování chci na diverzifikovaných indexech a ideálně bych si je chtěl umět obhospodařovat sám.

Na to abys tohle zvladnul staci cca 20 hodin casu k nastudovani co kde jak za kolik. Vsechno mas na youtube ty kanaly jiste znas.

Neplet do toho stockpicking nebo trading, to jsou jine discipliny, ktere potrebuji daleko vice casu s nejistym vysledkem

Na trejding zapomen, traderi vydelavaji spis mentorovanim :-) Ty na tom statisticky prodelas s jistotou 99% :hm

Ani Karel Janecek by do toho dnes nesel, je obrovska konkurence a myslim ze i on 2x zbankrotoval neboli ze prisli o vsechny penize. Kazdy trader co znam prisel na zacatku o vsechny prachy.
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Ladislav 1. 7. 11. 2024 20:48

Zanka Ponzi
Český podvod Ponziho schéma z roku 2022 za miliardu korun

Lidé se zůčastnili školení, jak se vyhnout podvodům Ponziho schéma
a pak dostali radu, kam investovat s výnosem 12 % ročně.
Nyní se lidé soudí, aby dostali miliardu korun zpátky.
Obviněni jsou: Zdeněk Zaňka, Jan Dvořáček, Ondřej Hofman, Roman Smejkal,
The Royal Education EU, Trhy.cz, Diversity Capital, IC Group
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... ize-263869
Přílohy
Zanka-Ponzi.jpg
Zanka-Ponzi.jpg (17.12 ) Zobrazeno 1608 krát
Ladislav 1.
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 8. 11. 2024 11:30

no pokud je neupozornil na to, že při investování hrozí ztráta kapitálu, a ještě je nějak majetkově propojen, tak :-)

Na druhou stranu "panu Zankovi jsem věřila" mi přijde taky úsměvné, víru nechť jde praktikovat do kostela! Článek jsem nečetl celý. Jde o to, co se prokáže, zda prokážou úmysl a/nebo najdou chyby. Krachnout může cokoliv, nechápu, jak někdo může cpát do netransparentnich dluhopisů (nevim zda je to tento případ), když existují průhlednější příležitosti
vpe
Poslední varování

Předchozí stránka