BWM - Broker Wealth Management (dcera Broker Consulting)

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod DrumSession 13. 12. 2023 17:00

Objevil se nový broker původem od Broker Consulting. A co pojistka, nabídka a (hlavně) poplatky ?
https://sdeleni.idnes.cz/ekonomika/chyt ... eleni_zuje
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod Valnik 13. 12. 2023 22:31

Myslim, ze tyhle trapny reklamni sdeleni by tady byt nemusely.
Valnik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DrumSession 14. 12. 2023 15:43

No vzhledem k tom, že od nového roku 2024 by se měl rozběhnout DIP, tak je zřejmé, že řada spol. bude vydávat s nabídky na investování všeho druhu. Ty poplatkově drahé brzo skončí resp. ani nezačnou. Reklama? No z mé str. je to spíše důkldný až hloubkový pohled na spol. Příležitost však dávám všem tj. i nováčkům (překvapí ?)
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod fc70 14. 12. 2023 16:31

Důkladný? Kde je aspoň odstavec o tom, co je vlastně ten produkt?!

Má to aspoň 1 web stránku?

-- 14. 12. 2023 16:33 --

Samozřejmě čím víc konkurentů, tím líp… nechci to okamžitě odepsat — ale hledal jsem a fakt jsem neviděl vůbec nic.

Nejblíž jsou snad věci typu https://monecois.cz/ok-smart-etf/ , chlubí se levností ETF a inzerují fond s nákladovostí 2,1 % p.a.! Hanba.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod ... 14. 12. 2023 17:52

Oni nepotrebuji byt levni, vedi, ze hejlu touzicich po statni podpore si dokazi uvazat na desitky let dost, aby se na tom dalo dobre vydelat. Oni prodelat nemuzou, ani kdyz budou jejich klienti ve ztrate.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod peliculiar 14. 12. 2023 18:13

fc70 píše:Nejblíž jsou snad věci typu OK Smart ETF, chlubí se levností ETF a inzerují fond s nákladovostí 2,1 % p.a.! Hanba.

Tak nevím zda to byla náhoda a nebo to jen nebylo z tvého příspěvku zřejmé, ale zrovna jsi jeden z těch prodkutů trefil.
Píše se tam ...
Důkazem toho je zcela nová digitální investiční platforma Broker Wealth Management z dílny MONECO investiční společnosti a společnosti Broker Consulting.

... a právě první z výše zmíněných má v produktech OK Smart ETF, který jsi výše zmínil.
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fc70 14. 12. 2023 21:20

Přesně tak jsem ten „OK Smart ETF“ našel. Ale neviděl jsem žádné speciální stránky o tom „novém brokerovi“ nebo „digitální investiční platformě“ nebo co to vlastně má být oznámeno.
fc70
Přeborník