Díky moc Truth Seeker za skvělé zpracovaní! To muselo byt velká práce, díky moc za sdílení!
2 věci jsem ale zatím nikde nenašel:
- často je poplatek "krytý" formou měnové konverze, tak se logický nabízí poslat EUR do DIPu. Bude to ale vůbec možné, z pohledu daňové uznatelnosti? Logický si člověk řekne že ano, a že to pak se přepočítá do EUR pomoci oficiální kurz na konci roku. Ale bude to tak? (viz zastaralý IT systémy, byrokratce...)
Příspěvek od zaměstnavatele zcela jasně nepůjde dostat v EUR (až na okrajové případě jako firmy kdo vedou účetnictví v EUR...). Takže vklad v EUR půjde maximálně jen pro část vkladu.
- jak to bude na konci? DPS končí buď s rentou (co nemusí byt úplně výhodné podle toho co jsem četl) anebo jednorázový výběr (ten se ale musí kompletně dodanit). Podle toho co jsem četl, tak DIP by byl v podstatě "normální účet", tz po 60letech se dá všechno vybrat, bude platit časový test a zbytek se dodání. Je to tak? (to by bylo další VELKA výhoda vs DPS) Nebo budou taky nějaké blbé podmínky?
Osobně jsem si to ještě modeloval pro sebe v Excelu podle vlastní parametry. Za mě je potřeba oddělit 2 věcí:
- budu čerpat příspěvek od zaměstnavatele v DIPu? (ve většině případu ANO, vic než v DPS určitě, ale samozřejmě to může záležet na podmínky zaměstnavatele + poplatková struktura DIPu)
- budu k tomu vkládat víc než co potřebují abych ten příspěvek dostanu (jiné řečeno, budu dat do DIPu něco co bych jinak investoval na volné noze? = rozdíl poplatky vs daňová úleva v roce N+1), tohle je asi hlavní otázka na ktéré je potřeba přemyslet