od tom.par 12. 4. 2024 12:33
V rámci čekání na DIP od FIO jsem si cvičně založil DIP u Raiffeisenbank, abych si to vyzkoušel.
Pro ty, které by to zajímalo, tak RB Vám v DIPu vytvoří 3 peněžní účty (CZK, EUR, USD), přičemž si můžete zvenčí poslat přímo danou měnu na daný účet. Mně jde zejména o to, do jakého DIPu posílat příspěvky zaměstnavatele a jde mi to tedy o náklady měnové konverze přímo u poskytovatele DIP.
Laicky jsem žil v představě, že si pošlu koruny na účet v CZK, následně interně v té jejich investiční aplikaci je přesunu z CZK účtu na USD účet (nějakým nevýhodným kurzem) a za dolary budu následně kupovat akcie. Na pobočce při sjednávání DIPu mi bylo řečeno, že takto to nefunguje (a opravdu - aplikace toto neumožňuje; nebo jsem minimálně nepřišel na to, jak se to dělá). Držíte prostředky v korunách a kupujete např. americké akcie přímo jakoby za koruny. K měnové konverzi tedy dochází v okamžiku realizace nákupu.
V mém cvičném nákupu to dopadlo následovně: k ceně za akcii bylo připočteno 0,19% jako jednorázový poplatek za nákup (patrně nešlo o avizované 0,2 % kvůli zaokrouhlení) a dále byl připočten poplatek za měnovou konverzi. Tento poplatek byl uveden ve výši 0,9%. Nicméně není specifikováno od jaké hodnoty - zhruba ovšem odpovídala středovému kurzu ČNB toho dne. Reálně k nákupu došlo v cca 15:45, střed ČNB je vyhlašován ve 14:30. Spíše bych tedy čekal, že to bude nějaký aktuální tržní spot plus 0,9%.
To je docela dost zásadní rozdíl oproti FIO, kde si sice dolary vyměníte kdy chcete do zásoby (a nikoli v okamžiku nákupu jako zde u RB), ale zase tam zaplatíte za konverzi spot plus 2,7 %.
Pokud tedy někomu vyhovuje nabídka RB v DIPu (cca 40 ETF a docela slušný, byť omezený výběr US/DE/CZ akcií), může to být vhodné místo k uložení příspěvku od zaměstnavatele.
Jako největší riziko lze do budoucna spatřovat to, že tyto aktuální podmínky u RB nemusí vydržet ani do konce roku. FIO věřím, že tam budou podmínky stejné ještě za 20 let (a pokud ne, tak spíše k lepšímu pro klienta), u RB se tomu věřit ze zkušenosti nedá.