Dluhopisy Anodius

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Vendan 26. 3. 2024 13:17

Chtěl bych touto cestou najít investory do dluhopisů skupiny Anodius, kteří již stejně jako já nevěří slibům pana jednatele Kupky a připojí se k návrhu na vyhlášení insolvenčního řízení na Anodius.ai, s.r.o. a dále na ručitele dluhopisů této firmy Anodius CZ, s.r.o., Anodius, a.s. a jednatele Ing. Romana Kučáka a Ing. Miroslava Kupky. Pro podání insolvenčního návrhu jsou zapotřebí alespoň 2 věřitelé, ale pokud nás bude víc, tím samozřejmě jenom lépe.
Emitent dluhopisů by měl v případě neplnění povinností svolat schůzi majitelů dluhopisů a celou situaci řešit. To se však samozřejmě nestalo a stejně tak nepředpokládám, že by byli páni jednatelé ochotni spolupracovat a sdělit kontakty na ostatní investory, abychom mohli celou situaci řešit společně.
V mém případě počkám do 10.4.2024, což je poslední den pro splacení dalšího kuponu dluhopisů za Q1/2024 a pokud ani poté k vyplacení kupone nedojde, jsem rozhodnut podat na Anodius návrh na insolvenční řízení. Naštěstí mám kamaráda šikovného právníka, který vše po právní stránce zaštítí. Jen bude potřeba zaplatit soudní poplatek a zálohu na insolvenční řízení, ale i tak jsem se rozhodl, že mi to, zato stojí. Nedělám si iluze o výtěžku insolvenčního řízení, ale nehodlám stále do budoucna sponzorovat život pánů jednatelů Kučáka a Kupky.
Proto prosím další zklamané investory, aby sledovali toto téma a až nadejde čas, domluvíme detajly společného postupu.
Vendan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Venuše 6. 8. 2024 14:44

Dobrý den,jsem investorka společnosti Anodius,reaguji na Vaši zprávu.Kontaktujte mne na mail:aerorobot@seznam.cz.Děkuji
Venuše
Kolemjdoucí