Capital markets / Investing fox (Wonderful Target Solution)

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Sasakr 6. 11. 2024 17:30

Zdravím, nějakou dobu mě nahání firma Wonderful Target Solutions, která loví duše pro slovenskou firmu Capital Markets, která vystupuje taky pod značkou Investing Fox. Ani o jedné jsem tady nic nenašel. Volali mi několikrát. Nabízeli mi:
- Typy na akcie. Cokoliv mi nabízeli, tak skutečně do pár dní dost vzrostlo (Palantir). Teď mi nabízí Nvidii :D
- IPO. Co mi nabízeli, tak skutečně po vstupu na burzu vzrostlo (Midea Group, Standard Areo)

Pro mě je tohle španělská vesnice, vše mám v kryptu a volný prostředky na spořákách, který jdou teď do háje a musím to řešit.

Ocením názor kohokoliv kovanějšího, zda je to subjekt, kterému svěřit prostředky nebo se naopak vyhnout. Jsou to "vlci z Wallstreet" nebo je to legit? Od kila nabízejí poradce, který dává "signály" na nákupy a prodeje, což mě docela láká, byť chápu, že je to bez záruky. Poplatek u Amerických CFD akcií 0,3 % nákup a prodej. Z krypta jsem zvyklej na trochu gamblu, ale nedokážu posoudit, jestli to není celý ptákovina.

Díky moc za jakékoliv názory!
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 6. 11. 2024 17:51

Nvidii nabízí, protože vstoupí do DJIA indexu. Takže pro trackování DJIA bude nutné nakoupit nvidii, což zvedne poptávku.

Otázkou je, proč by ti měli dávat dobré tipy, když v případě CFD "hraješ proti nim"? (Předpokládám, že je to CFD broker, když zmiňuješ poplatek 0,3 % za CFD.)
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod fc70 7. 11. 2024 00:57

Že tipy vyšly, vůbec nic neznamená.

V nejhorším případě: Možná ten samý člověk někomu dalšímu dal opačný tip, že NVidia půjde dolů. Podle toho, který tip nevyšel, tomu přestal volat; komu vyšel, dal nějaký jiný tip — zase půl na půl pro/proti.

Tímto přístupem vždy půlka kandidátů odpadne, ale pro pár adresátů ten člověk dá 5 tipů za sebou, které všechny vyšly, a volající vypadá jako naprostý génius - jen proto, že systematicky telefonoval tak 100 lidem.

-- 7. 11. 2024 01:02 --

Kdyby to fakt fungovalo, tak si zajdou v bance pro co největší podnikatelský úvěr za fixní úrok, obchodují podle své metody se svými penězi a těmi půjčenými, a nikomu nedávají tipy, protože by jim to zhoršovalo výnosnost.

Když tohle nedělají, a místo toho provozují CFD nebo co a shánějí investory, ať ti investoři nesou riziko, a oni to budou jej organizovat, je evidentní, že si myslí, že tím organizováním obchodů vydělají víc, než spoléháním se na ty tipy.

Takže tak.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod Sasakr 7. 11. 2024 10:35

fc70 píše:Kdyby to fakt fungovalo, tak si zajdou v bance pro co největší podnikatelský úvěr za fixní úrok, obchodují podle své metody se svými penězi a těmi půjčenými, a nikomu nedávají tipy, protože by jim to zhoršovalo výnosnost.
Kdyby mi nabízely signály za prachy, tak to samozřejmě není o čem a měl bys pravdu. Takhle je to jen jako služba navíc pro zákazníky od určité výše portfolia. Bezplatně a pochopitelně bez záruky. Nicméně minimálně incentiva neradit mi kraviny tam je, protože když to budou dělat, vezmu si svý prachy a půjdu jinam. Oni na špatných tipech nic nevydělají.

Co ty IPO? Je možné mít přístup k akciím, než se dostanou na burzu a gamblit na růst? Nebo je to blbost?
Sasakr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod intfo 7. 11. 2024 11:41

Vážně zvažuješ investovat s nějakou malou slovenskou firmou, která opakovaně generuje ztrátu, má tak 2 zaměstnance a rozvahu má 7 mil. korun?
intfo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ladislav 1. 8. 11. 2024 07:58

:( Zřejmě zas další podvod Ponziho schéma, a nenápadná reklama něj a na krypto a na MEME akcie :(
Sasakr, děláš zde nenápadnou reklamu na poradce, meme akcie a krypto? :idea: Asi jo. Poradili akcie a ty rostly.
Máš používat v diskusním fóru tvoje skutečné jméno, když se nebojíš žádné zahraniční vraždící tajné služby.
Nemáš nikomu platit za rady, ani posílat peníze jinam než do tvé banky.
Nemáš dělat nenápadnou reklamu na kryptoměny, ani na manipulované MEME akcie Palantir, Tesla, Super Micro Computer, Nvidia, Novo Nordisk.
Když chceš vlastnit firmy pomocí akcií, nesmíš kupovat fondy a ETFs, ale musíš přečíst několik chytrých knih a výhodném poměru P/S pod 3, P/B pod 3, dividendovém výnosu nad 3 % a firma musí dlouhodobě zvyšovat tržby.
Nesmíš věřit podvodu z YouTube = výpočet vnitřní hodnoty akcie.
Tedy si vyhledej akcie velkých a starých firem, které už léta znáš a podivej se na webstránku Morningstar.com :idea: jaké mají tyto akcie dnes dividendový výnos, P/S, P/B a zda jejich tržby rostou nebo klesají během několika let.
Asi nechceš koupit akcie. Jen děláš reklamu na podvod Ponziho schéma = Wonderful Target Solutions, Capital Markets
Moc dobře se najde s Google ''Wonderful Target Solutions'' a stojí u toho ''VASYL SHULTS'' , něco jako Bernie Madoff.
Ladislav 1.
Diskutér

Odeslat příspěvekod Sasakr 9. 11. 2024 00:01

Uh? Jinak v pořádku?

Jinak ostatním díky za názory. Radši to nebudu pokoušet a půjdu přes Degiro, Etoro atd.
Sasakr
Mírně pokročilý