Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
saabik píše:V rámci zajištění na stáří bys měl na těch dětech taky zapracovat. Ve stáří se hodí, když mu má kdo převlíkat plíny.
CrainerVenn píše:Děti bych chtěl, ale kde najít tu správnou ženu? Toť rada za milion. Já jsem bohužel roky strávil ve vztahu, kdy mě přítelkyně krmila, že ještě na děti počkáme, protože je potřeba budovat kariéru a cestovat. Nakonec jeden rozhovor s kamarádkou mi odkryl pravdu, že děti nikdy nechtěla. To se člověk ve 33 letech rozhlíží a ženy v jeho věku zadané, vdané nebo rozvedené s dětmi a já nechci vychovávat cizí děti, aby mě na stáří koply...
minarjo píše:... Příspěvek zaměstnavatele není nároková věc, kdo ho dostane (a za jakých podmínek) a kdo ne je plně na zaměstnavateli...
CrainerVenn píše:saabik píše:V rámci zajištění na stáří bys měl na těch dětech taky zapracovat. Ve stáří se hodí, když mu má kdo převlíkat plíny.
Děti bych chtěl, ale kde najít tu správnou ženu? Toť rada za milion. Já jsem bohužel roky strávil ve vztahu, kdy mě přítelkyně krmila, že ještě na děti počkáme, protože je potřeba budovat kariéru a cestovat. Nakonec jeden rozhovor s kamarádkou mi odkryl pravdu, že děti nikdy nechtěla. To se člověk ve 33 letech rozhlíží a ženy v jeho věku zadané, vdané nebo rozvedené s dětmi a já nechci vychovávat cizí děti, aby mě na stáří koply...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků