Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
ste78 píše:Jojo, poplatky povazuju za to nejmensi. Koukal jsem se na Saxo brokera (libi se mi interface) - meli by mit moznost CZK uctu, coz je super kvuli odpadnuti nutnosti resit evidenci konverze men. Tohle ale musim jeste overit prakticky - nevim, jestli to ve skutecnosti funguje, jak si predstavuju. Jedina nevyhoda je, ze aktualne neni sberny ucet u ceske banky (pry by mel byt do budoucna).
Monostatos píše:Chtěli dokládat kdoví co, nutili mě fyzicky dojít na Czech Point a za 200 Kč získat spešl lejstro na ověření identity, daňová přiznání, jaký mám vztah k pro mě neznámým společnostem.....podotýkám, že nejsem politicky exponovaná osoba nebo tak něco.
Každopádně účet se nepodařilo dosud založit, přičemž teď již od nich chodí požadavky, že je třeba doložit další dokumenty, avšak ani tam nenapíší jaké či co...prostě jen napíší, ať nahraji dokumenty, ale nenapíší jaké či čeho by se měly týkat.....úplný bizár....člověk z pobočky, který mi volá je milý, ale taky neví, co bych měl doložit.
minarjo píše:Sběrný účet CZK v ČR už Saxo otevřela: https://www.help.saxo/hc/cs/articles/36 ... BA%C4%8Det
(tato dnešní novinka je převzata z p2pforum.cz, sám Saxo nemám)
dracekv1 píše:Ahoj,
dokáže mi někdo poradit kam vložit peníze pro dítě? Jedná se o cca 30 tis CZK + tam každý měsíc budu něco přidávat. Bylo by to na cca 12 let.
XTB podléhá systému odškodnění KDPW (centrálního depozitáře cenných papírů), podle kterého jsou v případě bankrotu brokera prostředky klientů chráněny: 100 % do výše 3 000 EUR a 90 % z přebytku nad tuto částku do maximální výše 22 000 EUR. Od 1. ledna 2008 činí maximální odškodnění pro jednoho investora 20 100 EUR.
Aby byla zajištěna co nejvyšší úroveň bezpečnosti, ukládá společnost XTB finanční prostředky klientů na oddělené bankovní účty, které jsou v případě bankrotu společnosti XTB vyloučeny z konkurzní podstaty. Podle evropské směrnice o systémech pojištění vkladů (DGSD) jsou v případě bankrotu banky úspory investorů zaručeny až do výše 100 000 EUR.
slavo963 píše:XTB, do obratu 100 000€/mes jsou nulove poplatky.
XTB applies transactional spread to the prices obtained from the regulated and interbank markets. The price created in this way is placed in the order book.
Standard accounts operate with floating spreads, which means they tighten or widen depending on the liquidity available.
...
The spread on the Standard account is floating and the minimum spread is 0.9 pips.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků