All Property Ltd

Podílové fondy, akcie, komoditní trhy, spekulace, aukce. Kam a jak nejlépe investovat volné finanční prosředky

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mikicz 20. 6. 2011 09:42

on si ještě někdo myslí, že nějaký Hartmann opradu existuje?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 20. 6. 2011 22:26

Já ještě věřím na Ježíška, co bych nevěřil na nějakého Hartmanna :-D.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod Carleone 27. 6. 2011 10:17

Cri píše:No tak se mozna pro ty, kteri zahuceli v APL blyska na lepsi casy. Tento tyden jsem mel to stesti a potkal lidi, kteri to mysli s vymahanim svych pohledavek na kouzelniku Hartmannovi vazne.
Uz zadne akce typu tahani penez dopredu, tady je schema pomerne prostsi.

Vetsi "investori" zahuceli a nenechaji si to libit. No a pribiraji k sobe dalsi mensi, protoze chteji rozlozit naklady (z vymozenych financi). Dost me to zaujalo, protoze nechteli penize dopredu. Ale zaroven tu na foru nebudu delat reklamu ci davat prime kontakty. Pokud je nekdo postizeny podvodem APL a ma zajem se pripojit, poslete mi soukromou zpravu.

Ja sam jsem mel v teto spolecnosti drobne (na vyzkouseni diky doporuceni znameho), ale jen na jednu obratku a pryc. Kazdopadne znam mnoho lidi, kteri dost zakrvaceli. Njn, cest la vie.
Tak pevne verim, ze se jim ted zlepsi zitrky :)

Ala drahy pane Cri. Nelezte do zelí p. Klaudia Gáborova.To je její job:)) Možná chtela jít i letos na dovolenou do SAE:) A Vy takhle! To se mezi investori nedela:) Nechteji v klidu "postivě" ryžovat dál :)))))))))))
Carleone
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod proda 28. 6. 2011 21:00

Cri odpovídáte i na soukromé zprávy? Díky
proda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cri 29. 6. 2011 00:33

Odpovidam, ale musim na to byt u netu. Dnes napraveny vsechny resty ;)
Cri
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod udeis 10. 8. 2011 22:47

pan Cri zřejmě zase není na netu, protože mně neodpověděl už 14 dní...
udeis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carleone 8. 9. 2011 16:12

nevíte, či akce Claude, v rámci Cross country, už podnikla dobrodružní výpravu do Australie s krycím názvem " Po stopách Hartmana 2" ?
Carleone
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cri 29. 10. 2011 01:47

Tak to nevim, ale vim, ze se sdruzuji ti, kteri prisli o vice nez 10 000 EUR a nevypada to spatne s nahradou alespon casti. Kazdopadne pokud tu nekdo takovy je, rad predam podrobnosti.
Cri
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod claude 3. 11. 2011 06:38

Hmm...takze p.Mariu Hartmannovu už máme v Dubaji vo väzení...je tam už od jula (července - pre českých bratov) , bola jej preukázaná spoluvina a v najbližších dňoch pojde pred súd...po stopách Hartmanna sa nemusíme vydávať do Austrálie...prečo by sme tak ďaleko chodili...
Po preštudovaní bankových výpisov z United Arab Bank , sú aj lepšie indície....hovorí sa "sleduj peniaze" :-))
claude
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jack111 6. 11. 2011 15:57

Byla jí prokázaná spoluvina a v nejbližších dnech půjde před soud? Tady něco nesedí.
Každopádně nic o tom, že byste dostali peníze zpátky.
Jack111
Diskutér

Odeslat příspěvekod Cri 30. 12. 2011 22:51

Tak ode me posledni prispevek k teto spolecnosti. Bezi akce, ktera bude mit na 90% uspech. Po ni uz zadny pan Hartman nebude ekonomicky existovat. Ani zadna dalsi akce uz nebude - nebude z ceho brat.
Sance ziskat sve penize je a pomerne velka. Pokud jste prisli prave v tomto "projektu" o penize a je to castka alespon v radech tisicu eur, sdelim podrobnosti pres skype. Poslete interni zpravou skype kontakt.
Zaroven je tu casove omezeni - nejdele do 6.1.2012.
Cri
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 2. 1. 2012 11:15

Cri: kolik ti maji poslat penez? :mrgreen: :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Cri 4. 1. 2012 01:56

S474N píše:Cri: kolik ti maji poslat penez? :mrgreen: :mrgreen:

Pro pana chytreho - nejsem si vedom, ze bych si rekl o jediny cent. Tak se o me prosim uz nestarej.

Pro ty, kdo zahuceli v APL - jedine penize muzete poslat na leceni pana chytreho ;)
Ale vazne - nedelam to pro penize. Pokud chcete urychlit cely proces, tak mi poslete zpravou seznam vkladu (datum+castka - musi byt dolozitelne z bankovniho vypisu) a vyberu (datum+castka). Obratem Vam dam vedet, o jakou sumu by ve Vasem pripade slo.
Cri
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 4. 1. 2012 10:32

Cri: ano, verejne ne, ale vzhledem k tomu, jak "pracovali" predchozi, viz. ta pani, tak bych se nedivil nicemu. Evidentne si nepochopil ironicky nadech celeho prispevku, ze?

BTW pokud vis neco zasadniho, tak nechapu, proc to nezverejnis.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod lemming 4. 1. 2012 10:33

S474N píše:Cri: kolik ti maji poslat penez? :mrgreen: :mrgreen:

Na posílání peněz dojde až ve fázi "Tak super, soud rozhodl, že peníze dostaneme zpět, akorát aby to bylo platné, musíme ještě uhradit soudní poplatky ve výši 5% z částky." :D

Zajímalo by mně, kdy lidi pochopí, že když souhlasí s tím, že jim někdo může peníze kdykoli vzít a nic jim nedat, tak jim opravdu může peníze vzít a nic jim nedat. :oboze
lemming
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka