Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hannys85 3. 9. 2024 09:42

Mobilní aplikace george neukazuje počet provedených plateb pro splnění podmínky bezplatného vedené účtu Plus ? Pokud ano, kde to najdu ?

Jinak otázka pro Jiřku:
Neplánujete zavést i jednorázovou virtuální kartu pro kreditku ? Respektive kolonku, kde se bude dát vybrat, zdá chci aby se peníze čerpaly z účtu či z kreditky ?
Zopakujete ještě akci "Platím a spořím" -10% z uspořené částky ? Nestihl jsem ji v srpnu zaregistrovat (neměl jsem ani Plus účet), alespoň pro klienty, kteří předchozí akce ještě nevyužili? Díky.
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 3. 9. 2024 11:48

Kliknout na "Plus účet", pak záložka "Funkce", sjet kousek dolů, je tam "Vedení účtu", pod tím kliknout na "Účet zdarma".
Pravý Tomáš Marný
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hannys85 3. 9. 2024 13:10

Díky !, To mají dost dobře schované narozdíl pd Airbank.RB i Parners..
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 4. 9. 2024 10:32

hannys85 píše:Neplánujete zavést i jednorázovou virtuální kartu pro kreditku ? Respektive kolonku, kde se bude dát vybrat, zdá chci aby se peníze čerpaly z účtu či z kreditky ?

Dobrý den, virtuální kreditky nejsou tak využívané jako virtuální debetky, proto je jednorázová virtuální kreditka zatím jen předmětem diskuze.
Přepínací tlačítko neplánujeme, ale díky moc za nápad.

hannys85 píše:Zopakujete ještě akci "Platím a spořím" -10% z uspořené částky ? Nestihl jsem ji v srpnu zaregistrovat (neměl jsem ani Plus účet), alespoň pro klienty, kteří předchozí akce ještě nevyužili? Díky.

Ještě jsme nestihli vyhodnotit tu právě skončenou akci, takže uvidíme.

Jiřka, ČS
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod minarjo 4. 9. 2024 11:03

Ono mnozí prodejci neocení tříštění plateb kartou u svých zákazníků na více menších, no ale to už holt k podobným akcím a soutěžím patří. Proto za akci České spořitelně díky, poprvé jsem mohl službu Platím a spořím vyzkoušet a věřím že pro mnoho lidí, kteří se jinak moc nepřimějí pravidelně spořit, to může být dost prospěšná služba.
Naposledy upravil minarjo dne 5. 9. 2024 02:06, celkově upraveno 1
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 4. 9. 2024 22:46

Jde vám ke SÚ aktivovat informační zprávy pro avizování příchozích a odchozích plateb? Mě to jde jen k BÚ :hm
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod obbr 5. 9. 2024 09:27

Nejde to. Otázka je jestli to vůbec u ČS má jít. Je možné, že to jde nastavit jen u BU.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 5. 9. 2024 09:52

Správně, tak jako v každé bance, i zde jsou možnosti spořicích účtů proti těm běžným ořezané. SÚ mají být k odkládání úspor, ne transakcím na denní bázi, takže se nedivím, že toto není implementováno. To mi ale ani nevadí, holt SÚ jsou úspory, tečka. Daleko více mně chybí některé notifikace u jiných bank, třeba nemožnost je nastavit do aplikace u RB Mall kreditky od Raiffeisenbank (platby kreditní kartou tam nemohou být nijak notifikovány, mají to jen pro debetky k běžným účtům).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 5. 9. 2024 12:01

Pokud ti notifikace u kreditek RB chybí hodně, tak máš možnost si zaplatit balíček SMS notifikací :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Rad68 6. 9. 2024 14:20

Rozbilo se někomu taky řazení produktů v mobilním Georgi? Já jsem si to tam seřadil tak, abych měl nahoře hned viditelné ty, co častějš používám. Dneska jsem se asi po týdnu nebo dvou přihlásil a na prvním místě jsou místo toho informace kolik jsem tento měsíc utratil celkově a kolik za jakou kategorii (i když jsem si jistej, že jsem si tam nic takovýho nenastavoval). Ty kategorie jsem ještě dokázal smazat (dalo se u nich kliknout na značku jednosměrky), ale to celkový mi tam furt straší a nejde mi s tím dělat (protože tam ta jednosměrka je zašedlá).
Rad68
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zedna1 6. 9. 2024 14:43

Ja to mam OK.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MirekM. 6. 9. 2024 14:59

Já také.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 6. 9. 2024 20:14

ČS na první místo v Georgi občas cpe "Tipy od George", které ale zmizí, když se na ně klikne nebo se dají normálně zavřít křížkem. Jejich zobrazování lze zakázat přes Profil > Tipy od George > ozubené kolečko > Nezobrazovat Tipy od George
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 7. 9. 2024 16:23

karel304 píše:Podle výše připsaného úroku za srpen nedošlo ke změně úrokové sazby z 5% p.a. na 4,5% p.a. 19.8. jak bylo avízováno, ale už o 10 dní dříve. Tak uvidíme jestli to budou dodatečně opravovat jako to teď v opačném směru opravovala Unicredit :-) .

Tak oprava úroků proběhla 4.9., pár korun mi ČS připsala :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod karel304 8. 9. 2024 00:42

Nakonec to prý nebylo snížení sazby o 10 dní dříve, ale zapomněli na 1 den, tj. počítali jako by srpen končil 30. (což vychází přesně stejně). I u mne rozdíl připsán 4.9. Buď na to přišli centrálně, nebo to bylo na intervenci Jiřky, která na můj původní komentář odpověděla přes SZ a oprava pak proběhla hned další den.
karel304
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka