Super. Nič nezvyčajné, že Plutus nevyplatil odmenu načas, avšak o jeden deň oneskorenie je ešte v poriadku. Ja som raz na odmenu za podobnú akciu čakal vyše 2 týždňov.
Inak pozeral som túto novú kalkulačku:
https://www.plutus.it/rewards-calculatorA akože taký príkad pri stakovaní 10 PLU, kedy je cashback 9%, s tým, že reward cup pri takom Everyday je 510€, to ukazuje, že mesačná odmena je 21 PLU + 9 PLU za dva perky čo má predplatné. Rátané je to pri cene 2,11€ čo pri celkovej odmene 30 PLU robí 63,3€ za mesiac.
Len tu je otázne ako by to fungovalo v praxi. Keďže zoberieme do úvahy, že ak mám 10 PLU a cashback 9%. Využijem dva perky za 9 PLU, následne stále mám 19 PLU, kedy stále naďalej mám cashback 9%. Následne avšak, ale keď získam pri 9% cashbacku ďalšie 1 PLU, budem mať stakovaných 20 PLU, kedy už je cashback 8%.
Takže tu je otázka ako bude to fungovať, či bude rátať výšku cashbacku mesačne, alebo v reálnom čase.
Avšak jedna vec je asi istá, že nebude možné s tým špekulovať štýlom:
- budem mať 10 PLU, za mesiac za reward cup 510€ čo miniem a 2 perky, čo je dokopy 30 PLU. Teda na konci mesiaca budem mať 40 PLU.
- predám následne tých 30 PLU, a znova budem mať 10 PLU a teda nárok na 9% cashback.
To asi, ale nebude možné, aj skrz to, že je doba keby môžem vybrať PLU tých 45 dní.
Taktiež aj príklad keď rátam, že aktuálne mám 100 PLU, pri everyday predplatnom by som mal dokopy reward cup 600€ a dva perky. Mesačne teda cca 18 PLU dostanem z odmien. Ale ak by som predal 90 PLU a mal len 10 PLU, tak ako je vyššie písané by som za menší reward cup 510€ a dva perky dostal až 30 PLU.