Trinity Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 12. 11. 2024 22:02

Oficiálně uvádějí D+1. Nicméně při naplánování platby předem nebo při zadání platby ráno do 6:00 (někdy i do 7:00 hodin), platba dojde do cílové banky v režimu D+0.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 13. 11. 2024 10:55

Rad bych zrusil ucet vc. smlouvy a hned v uvodu na formulari chteji Cislo klienta … nikde ho nemohu najit, ani na Smluvni dokumentaci jak je uvedene pod carou. Netusite prosim kde to najdu? Nebo to je uzivatelske jmeno? Dekuji.
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod __Pavel 13. 11. 2024 12:14

Číslo klienta máš ve smluvní dokumentaci, hledej na čtvrté stránce.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 13. 11. 2024 12:39

Dikes! :)
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lightblackfox 13. 11. 2024 23:31

Kdo ještě rušíte, nebo už jste zrušili, komplet účty u Trinity, dejte srdíčko, ať víme, jak jsme na tom. :-)
lightblackfox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 11. 2024 10:10

Já rušit nehodlám, jen jsem vynuloval, počkám, jestli nepřijdou s nějakou nabídkou.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Zedna1 14. 11. 2024 10:50

Presne jak pise Patrik, proc rusit, kdyz staci vynulovat.
Ja mam u nich vynulovano uz hodne dlouho.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MirekM. 14. 11. 2024 11:44

Nejsi sám ...
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod jisy 14. 11. 2024 11:49

Vynuloval jsem před časem, k rušení nevidím důvod.
jisy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LaNov 16. 11. 2024 10:17

Tak jsem si stáhl povinně zveřejňované informace, abych se podíval na dopady toho, že "všichni vynulovali". A co nevidím: za 3. kvartál mají pokles vkladů v jednotkách miliard, ale také poměrně významné zlepšení výnosnosti. Takže sorry: banka jede z jejích pohledu úspěšnou obchodní politiku, kterou zřejmě nebude měnit. Lenka ty akcie asi neměla prodávat :D Navíc asi budou kopírovat Fio s nabídkou limitem a podmínkami neomezeného SÚ za sazbu, která na první pohled není atraktivní, ale opravdu jen na první pohled - která velká banka dává na SÚ základní sazbu 2,58% zcela bez omezení?
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fc70 16. 11. 2024 13:01

Velká vlna nulování byla na fóru už před nějakou dobou, snad před rokem. A od doby, co jsou nejlepší sazby jen pro úplně nové klienty (a co je tu VUB a Partners a co RB má najednou garance vysokých sazeb), nejsou ani blízko špičky.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod DPH - VAT 18. 11. 2024 09:11

... k 9:00 h na webu Trinity a v jejím internetovém bankovnictví žádné změny (úročení) ...
DPH - VAT
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 18. 11. 2024 16:30

Teď jsem se díval do IB a úrokové sazby/pásma mám u účtů změněné.
K jakým změnám by mělo dojít na webu? Ta inzerovaná sazba 4,08% stále platí (pro nové klienty).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod DPH - VAT 18. 11. 2024 17:05

... já už je mám taky změněné - a ano, na webu asi není třeba nic měnit: tam pořád svítí 4,08 % p.a. pro jiné ...
DPH - VAT
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dalich 19. 11. 2024 18:06

Jen mezi námi holkami. TB je docela silná u právnických osob, má u nich spořicí účty docela dost subjektů, od měst, přes nemocnice až po firmy. Takže pár občanů se zrušeným účtem ji nijak nezruinuje :-)
dalich
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka