mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod morgRing 2. 12. 2024 18:22

Já email dostal, ale na stránkách prodejce píšou, že je to pro všechny zákazníky mbank..
https://niceboy.eu/cs/niceboypay
Sice to nepotřebuju, normálně bych si ho nekoupil, ale za korunu, neber to..
morgRing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod retron 2. 12. 2024 18:44

dneska mi mB blokla vše kartu i účet po snaze zaplatit KK Twisto...
odblok sice po pár dementních otázkách šišlala okamžitě, ale stejně... prostě garáž
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 2. 12. 2024 19:10

morgRing píše:Já email dostal, ale na stránkách prodejce píšou, že je to pro všechny zákazníky mbank..
https://niceboy.eu/cs/niceboypay
Sice to nepotřebuju, normálně bych si ho nekoupil, ale za korunu, neber to..

Pro všechny to sice je, ale nikoliv za korunu ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod forzaken 2. 12. 2024 20:51

Mail mi přišel, akce je to zajímavá, ale mám vydanou kartu Visa. Podmínky akce lze splnit i s touto kartou, ale prsten funguje jen s kartou od MC. Kolik je cena za vydání nové karty, když mám platnou kartu od Visa a potřebuji druhou od MC, jen aby mi fungoval prsten? :)
forzaken
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Aldadol 2. 12. 2024 21:05

Můžeš mít 2 karty, takže MC jako druhá je zdarma.
Aldadol
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 2. 12. 2024 21:15

Zdarma jsou dvě karty, i když se jedná o dvě mKarty Svět (MC, VISA)? Nebo jedna karta musí být klasická mKarta a druhá mKarta Svět?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Aldadol 2. 12. 2024 21:31

Tak to s jistotou nevím, protože mám tu druhou kombinaci(svět + obyč).
Aldadol
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rop 2. 12. 2024 21:41

Ano. Mám obě dvě karty Svět - jak VISA, tak MasterCard.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Peetrr 3. 12. 2024 22:46

Milos píše:Požadavek na vložení karty do terminálu se občas objevuje i u plateb mobilem, a nejen u mBank karet. Obvykle pomůže platbu zrušit a provést ji znovu.

Mě pomohlo zaplatit u jiného obchodníka, kde stačilo zadat PIN a vše fungovalo dobře - Albert má podle mě špatně nastavené terminály.
Peetrr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hlander 6. 12. 2024 21:53

retron píše:dneska mi mB blokla vše kartu i účet po snaze zaplatit KK Twisto...
odblok sice po pár dementních otázkách šišlala okamžitě, ale stejně... prostě garáž

To se mi stalo celkem třikrát, vždy když jsem splácel kreditkou SkipPay. Při posledním odblokování, kdy jsem říkal, že tuhle operaci dělám pravidelně každý měsíc a hodlám ji dělat i nadále, jsem si vyslechl poučení o podvodech, o nebezpečnosti splácení úvěrového produktu jiným úvěrovým produktem a když jsem výslovně potvrdil, že poučením rozumím a vím, co dělám, tak už to od té doby funguje bez nejmenšího zaškobrtnutí. A jako bonus od té doby po mně splácení SkipPay ani nevyžaduje potvrzení v aplikaci. Prostě platba projde bez 3D Secure, což mě trochu překvapilo.

Jo a bacha, aby odblokovali všechno. Při jedné z těch blokací pak odblokovali jen kreditku a přišel jsem na to až s velkým zpožděním, když jsem si chtěl poslat vyšší desetitisíce Kč a uvízly mi tam, protože všechny moje účty byly stále blokovány. Když jsem to pak řešil, velmi se omlouvali, že kolega asi omylem odblokoval jen kreditku a ne všechno. mKonto už moc nepoužívám, tak to trvalo celkem dlouho, než jsem to zjistil. Samozřejmě přesně ve chvíli, kdy se mi to nehodilo. :-)
hlander
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 11. 12. 2024 14:35

Já musel bejt moc moc hodnej :)
mbank.jpg
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Milos 11. 12. 2024 16:08

To je hezký mJežíšek :-)

Vyhráli jste vlastně někdo něco v té soutěži s eKartou?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 11. 12. 2024 16:30

uz jsem se lekl, ze Patrik vyhral nekde nejaky mega :-D
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Kinga 11. 12. 2024 18:35

Jsem si říkal, co mají znamenat ty náramky v eshopu Niceboy... Jsem před chvílí objednával prsten. Ale ten mi snad připadá i použitelnější. Teda ne že bych měl v úmyslu používat. Ale za 1 Kč na hraní asi dobrý...
Kinga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 12. 12. 2024 22:41

Já nejsem nejhodnější klient jako Patrik ;-) , jsem jen skvělý klient a v appce na mě vyskočila "digitální kapří šupina" https://www.mbank.cz/pf2025/
Přílohy
mBank-Digitalni supina.gif
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka