Mastercard/Visa Click to pay

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hannys85 26. 6. 2024 08:54

Hmm, tak to mi operátorka řekla špatnou informaci a já tedy zbytečně rušil objednávku a založil novou. Teď mi u nich visí 4 litry 8-S
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod eetp 7. 7. 2024 13:20

Nabízí bonus za použití Click to Pay ještě nějaký jiný eshop než Datart? U Datartu nejde koupit dárková karta jinak než platbou převodem z účtu, jsem koukal, škoda.
eetp
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod nikko 7. 7. 2024 16:49

E-shop s chovatelskými potřebami http://www.superzoo.cz nabízí kredit 250 Kč za nákup pomocí Mastercard Click to Pay. Akce je platná od 24. 6. 2024
https://www.superzoo.cz/clanky/click-to-pay/
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod octaviampi 7. 7. 2024 17:13

Pokud nemate domaciho mazlicka, museli byste mit za zenu kravu, abyste to vyuzili…
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 17. 10. 2024 09:29

Dík, nakonec jsem získal první 450 Kč kupón od Datartu, ale jsem tam opatrný, u některých výrobků docela cvičí s cenami. Ta služba "Visa Click to pay" měla nějaký výpadek, povedlo se mi dotáhnout do konce až napotřetí.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod dalich 17. 10. 2024 19:19

U Datartu se mi opakovaně stalo, že během několika dnů mi zboží v košiku zdražilo o stokoruny až tisícovky. To, které měli na skladě... Také jsem tam opatrný. Další věcí je, že Datart má své oblíbené dodavatele, které preferuje/zalistuje. Electro World šel jinou cestou, férovější.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vasek06 17. 10. 2024 19:42

Zboží dané do košíku za cenu cca 650 Kč , na druhý den - po aktualizaci cen - cca 1100 Kč.
To je prostě Datart.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 18. 10. 2024 02:38

A moc velky vyber zbozi v Datartu take nemaji proti Aze treba.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod pavelxcz 18. 10. 2024 07:38

Tak jsem teda kvůli bonusu v Datartu se registroval do Click to Pay. Použil jsem k tomu svůj účet na Gmailu, a teď ta Visa tvrdošíjně uvádí, že jsem ze země USA; a nejde to nijak změnit. Doufám, že na funkci to vliv mít nebude, ale stejně mě tento diletantský způsob programování překvapil :-(.
pavelxcz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 6. 11. 2024 11:41

Jestli v červnu chodil Datart kupón na 450 v akci Mastercard Click to Pay i při platbě ne-MC kartou, čili Visou, tak v aktuální akci Visa Click to Pay je skutečně potřeba Visa. Za platbu Mastercard kupón nepřišel ani po několika dnech, zatímco za platbu Visou přišel okamžitě po vyzvednutí zboží.
hopo.hopo
Nadšenec

Předchozí stránka