Unicredit Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod peter23p 2. 12. 2024 20:38

Ano dostal, ale také se mi stalo v únoru že jsem nedostal, dle jejich vyjádření sem udělal tři platby moc brzo když jsem je provedl prvního hodinu po půlnoci.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 2. 12. 2024 21:38

A to mají někde v podmínkách akce o provedených platbách moc brzo po půlnoci 1. v měsíci?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod hyper9 2. 12. 2024 22:02

Možná stejný problém jako tenkrát v Trinity - platba v 0:30 nového dne, ale v systému neměli přepnutý nový den, tak to zaúčtovali do předchozího.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod peter23p 2. 12. 2024 23:50

Samozřejmě že nic takového v podmínkách nemají, platba se zaúčtovala k 2dni v měsíci s datem provedení prvního. Ale zřejmě nárok na odměnu posuzuje nějaký jiný oddělený systém který to přiřadil ještě do předešlého měsíce.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod losalamos 2. 12. 2024 23:59

Nedávno mi tvrdili, že rozhoduje datum provední platby, nikoliv čas.
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MP007 3. 12. 2024 07:52

Před cca 3 týdny mi přišla nová/ošklivá debetka UCB. Aktivoval jsem ji v IB a pokusil se s ní provést 3 listopadové platby na webu, ale nezadařilo se. Provedl jsem je tedy ještě původní kartou a bez problému. Pak jsem se snažil tuto kartu nahrát do Google Pay a UCB ji opakovaně odmítá potvrdit. V prosinci jsem přes Google Pay provedl jednu platbu původní kartou a další platbu novou debetkou, ale s klasickým zadáváním údajů na webu a obě platby prošly. Z "peněženky" jsem tedy kompletně vymazal starou kartu a doufal, že novou to už umožní nahrát. Ale zatím bezvýsledně. Nenapadá někoho příčina problému, než budu psát do UCB? Zase tak akutně ji v "peněžence" mít nepotřebuji, jen to urychlí ty 3 platby :-) Díky
MP007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 3. 12. 2024 08:43

Já provedl tři platby novou kartou MC dvě hodiny po půlnoci a v tu samou chvíli i platbu původní kartou Visa (vše Revolut). Po zaúčtování je datum provedení u MC 30.listopadu u Visi už 1.12. Tak bacha na to u nových karet MC je to okno pro zaúčtování do předešlého měsíce asi ještě větší než u staré karty.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 3. 12. 2024 11:38

Pokud je obchodník v zahraničí, může mít vliv jeho časové pásmo.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod peter23p 3. 12. 2024 15:37

No tady se jedná o stejného obchodníka ale různého vydavatele karty. Ale celé bych to přisoudil další podivnosti v UCB, nic jiného bych v tom nehledal.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod losalamos 10. 12. 2024 21:20

Za jak dlouho vám od oznámení přišla nová karta? Mně už dvakrát vyhrožovali, nic nepřišlo. Dokonce už jsem dle zprávy v termínu, kdy se mám ozvat, že mi nic nepřišlo. Stojí to za tu námahu? O novou kartu se neprosím, současná má platnost až do jara 2026.
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod robertopp 11. 12. 2024 09:50

Vcera oficialne spustila UNC okamzite platby pre EUR ucty, zatial iba na prijem ale v kratkej dobe aj na odosielanie. Revolut to este nezaregistroval asi to chce cas.
robertopp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MirekM. 11. 12. 2024 10:08

Že nejprve nerozjeli české okamžité platby. :-(
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 11. 12. 2024 10:18

Slibovali okamžité platby, dodali okamžité platby. :D
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod robertopp 11. 12. 2024 10:38

Nariadenie EU musia byt spustene do 9.1.2025 minimalne prijimanie v krajinach kde je mena EU.
robertopp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hyper9 11. 12. 2024 10:40

Okamžité platby v CZK až v 1. čtvrtletí 2025.
hyper9
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka