Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 11. 12. 2024 13:42

Vypadá to tak ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Bond2 11. 12. 2024 16:05

Sorry, čekal jsem ve vláknu "Ceská spořitelna" nápovědu jak dostat z KK ČS více než 75 k na jeden výběr. Děkuji za potvrzení, že nejde :-S .
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 11. 12. 2024 18:18

Větší částku můžeš z KK dostat platebním příkazem (převodem), který lze zadat v bankomatu ČS a stojí 50Kč, neboli stojí stejně jako výběr z bankomatu.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 11. 12. 2024 18:23

A tenhle příkaz zadaný v bankomatu funguje dokonce líp, než jsem čekal. První příkaz je sice nutné klasicky vyplnit, ale na konci lze uložit jako šablonu pro příště. To je naprosto super. :tleskani

Milos píše:Že mBank připisuje odměny kolem šestnáctého, to je standard/pravidlo. A výpisy ke KK běžně posílá jeden den po účetním období. To listopadové zpoždění bylo výjimka, způsobená asi víkendem (účetní období mám do druhého, běžně mi chodí výpisy třetího, v listopadu mi výpis přišel až sedmého).

Já vůbec nerozporuju to, co je standard/pravidlo. Česká spořitelna dokáže připsat bonus dokonce 2 hodiny před koncem účetního období kreditky, to je pro mě znamení schopné banky. :tleskani
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 11. 12. 2024 18:27

Mě osobně je jedno, jestli mi banka připíše bonus hned ke dni vyúčtování nebo až k nějakému pozdějšímu dni. Důležité pro mě je to, že je bonus připsán a ve správné výši :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 11. 12. 2024 18:31

Já preferuju mít data včas. Líp se to kontroluje, když je to hned.

Je taky pravda, že ty banky, které nemají tak "velký tah na branku" si zavedou nějaké zpřísňující opatření, pak ho nejsou schopny včas naimplementovat, a klient na tom vydělá. To je fajn. :-)
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod kecinzer 12. 12. 2024 11:41

Milos píše:Větší částku můžeš z KK dostat platebním příkazem (převodem), který lze zadat v bankomatu ČS a stojí 50Kč, neboli stojí stejně jako výběr z bankomatu.

Jen doplním, že je k tomu potřeba fyzická karta. Funguje to parádně. Také využívám.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 12. 2024 12:25

Bude se vyber z ATM/prevod na ucet pocitat jako splnena podminka vedeni zdarma u exHB KK od 01/2025?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomm001 12. 12. 2024 12:48

kecinzer píše:
Milos píše:Větší částku můžeš z KK dostat platebním příkazem (převodem), který lze zadat v bankomatu ČS a stojí 50Kč, neboli stojí stejně jako výběr z bankomatu.

Jen doplním, že je k tomu potřeba fyzická karta. Funguje to parádně. Také využívám.

Nespadá výběr KK u ČS mimo bezúročné období, jako to je u většiny KK mimo SkipPay? Jaký to má jinak smysl?
Tomm001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 12. 12. 2024 12:57

Výběr/převod spadá do bezúročného období.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod kecinzer 12. 12. 2024 13:43

Tomm001 píše:
kecinzer píše:

Nespadá výběr KK u ČS mimo bezúročné období, jako to je u většiny KK mimo SkipPay? Jaký to má jinak smysl?

Ne, spadá do bezúročného období. Jinak by to tady nikdo nedělal :lol:
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 12. 2024 14:20

Tomm001 píše:

take CSOB KK
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 12. 12. 2024 15:18

...a také například u kreditek KB výběr z ATM spadá do bezúročného období. SkipPay v tomhle ohledu není jediná :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomm001 12. 12. 2024 17:06

Ještě by se mohl příkaz z bankomatu brát jako internetová platba pro získání odměny a bylo by to ideální. S mým limitem 45k se tam ani nebudu obtěžovat. :-D
Tomm001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod LaNov 24. 12. 2024 12:31

Známý měl na mě dotaz, co to je "ochrana proti podvodníkům od ČS za měsíční poplatek", že mu to někdo nutil po telefonu. Hledal jsem, našel jsem toto: https://www.csas.cz/cs/o-nas/bezpecnost-ochrana-dat - mají tam cenovku 49 Kč, ale "Zatím vás o budoucí službě jen informujeme." To bude nějaké pojištění? Setkal se už někdo s tím, že mu to nabízeli?
LaNov
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka