Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Milos píše:Že mBank připisuje odměny kolem šestnáctého, to je standard/pravidlo. A výpisy ke KK běžně posílá jeden den po účetním období. To listopadové zpoždění bylo výjimka, způsobená asi víkendem (účetní období mám do druhého, běžně mi chodí výpisy třetího, v listopadu mi výpis přišel až sedmého).
Milos píše:Větší částku můžeš z KK dostat platebním příkazem (převodem), který lze zadat v bankomatu ČS a stojí 50Kč, neboli stojí stejně jako výběr z bankomatu.
kecinzer píše:Milos píše:Větší částku můžeš z KK dostat platebním příkazem (převodem), který lze zadat v bankomatu ČS a stojí 50Kč, neboli stojí stejně jako výběr z bankomatu.
Jen doplním, že je k tomu potřeba fyzická karta. Funguje to parádně. Také využívám.
Tomm001 píše:kecinzer píše:Milos píše:Větší částku můžeš z KK dostat platebním příkazem (převodem), který lze zadat v bankomatu ČS a stojí 50Kč, neboli stojí stejně jako výběr z bankomatu.
Jen doplním, že je k tomu potřeba fyzická karta. Funguje to parádně. Také využívám.
Nespadá výběr KK u ČS mimo bezúročné období, jako to je u většiny KK mimo SkipPay? Jaký to má jinak smysl?
Tomm001 píše:
Nespadá výběr KK u ČS mimo bezúročné období, jako to je u většiny KK mimo SkipPay? Jaký to má jinak smysl?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků